Avariją motociklu savaitgalį patyręs žinomas žurnalistas dėl įvykio kaltina Kauno savivaldybę | Kas vyksta Kaune

Avariją motociklu savaitgalį patyręs žinomas žurnalistas dėl įvykio kaltina Kauno savivaldybę

Asmeninio archyvo nuotr.

Važiuojant 30 kilometrų per valandą greičiu įmanoma padaryti nemenką avariją, jei tai vyksta Kaune. Tuo įsitikino žinomas žurnalistas, režisierius ir istorinių dokumentinių filmų kūrėjas Rimas Bružas, savaitgalį motociklu vykęs į Baikerių naktį ir papuolęs į 25 centimetrų duobę. Pasekmės – avarija, sužalojimai ir didžiuliai nuostoliai. Už visa tai R.Bružas dėkoja Kauno miesto savivaldybei, rašoma delfi.lt portale.

„Nuostabios tos Kauno gatvės – 25 centimetrų gylio duobės, policija išmatavo. Pramonės prospekte važiavau 30 km/h greičiu, nes tai buvo tik ką už sankryžos. Priekinis ratas krito į duobę, verčiausi. Iš motociklo liko daug kas, bet viskas, kas liko, yra brangiai remontuojama. O man pačiam – kojos raumens plyšimas, sumušta krūtinės ląsta“, – portalui DELFI pasakojo R.Bružas.

Vyras neabejoja: dėl įvykio kalta apgailėtina Kauno gatvių būklė, o konkrečiai – miesto savivaldybė, kuri į tai numoja ranka.

„Gyvas, sveikas. Geležis sutaisysim, žaizdos sugis, bet situaciją dėl Kauno kelių būklės, manau, reikėtų kažkaip spręsti”, – sako žurnalistas. Jei nieko nebus imtąsi, gali nutikti ir kur kas rimtesnių nelaimių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA