Kauno santakoje – šventė vaikams „Spalvota viltis“ | Kas vyksta Kaune

Kauno santakoje – šventė vaikams „Spalvota viltis“

Birželio 1 d. Kauno santakoje vyks šventė vaikams „Spalvota viltis“, organizuojama Tarptautinės vaikų gynimo dienos proga.

Tai unikali šventė – jos programą kūrė patys vaikai, tad tikimės, kad ši šventė vaikams bus išskirtinė ir įsimins ilgam. Labai norime, kad vaikai pasijaustų taip, lyg būtų svarbiausi visoje žemėje, ir kiekviena šios dienos minutė džiugintų juos.

Šventės programoje Jūsų lauks įvairūs užsiėmimai ir pramogos, kurios ne tik linksmins, bet ir padės atsiskleisti vaikų pomėgiams bei talentams. Šventės dalyvius džiugins vaikų olimpiada, koncertas (muzikos, šokio magijos ir cirko pasirodymai), policijos ir gaisrininkų pasirodymai, šokio ir teatro pamokėlės, grožio mokykla, jodinėjimas žirgais ir daugybė kitų pramogų. Be to, vaikai sudalyvaus istoriniame įvykyje piešdami ilgiausią pasaulyje piešinį ant vandens.

Šventė vyks nuo 13 iki 19 val.

 

Renginio Kauno santakoje programa:

 

I dalis nuo 13 iki 14.30 val.:

Vaikų olimpiada – krepšinis, įvairios varžybos, kvadratas, aitvarų gaminimas ir skraidinimas, šachmatai, dviračių lenktynės.

Kitos veiklos – piešimas, žaislų ligoninė, radijo bangomis valdomi modeliai, gatvės šokio mokykla, teatro pamokėlės.

GrožioGuru.lt – grožio mokykla mergaitėms, panelėms. Atrask savo stilių, išmok grakščios podiumo eisenos, subtilaus makiažo, šukuosenų gudrybių, susipažink su sveika gyvensena ir tapk GrožioGuru.lt fotomodeliu.

* Šiose veiklose dalyvaus iš anksto užsiregistravusios ir norimą sporto šaką arba veiklą pasirinkusios Lietuvos globos namų, dienos centrų, mokyklų komandos bei pavieniai nariai.

 

II dalis nuo 14.30 iki 18 val.:

Nuo 14.30 iki 18.00 val. vyks koncertas Nemuno prieplaukoje: mago Arvydo Stonio, Klouno Vytuko pasirodymai, Eglės Jurgaitytės, Merūno Vitulskio, „Mergiotėz“, „M.E.S.“, „Lašeliukai“, „Linksmasis do“, „CaCa“ ir 12-ojo tarptautinio jaunųjų talentų konkurso „Kaunas Talent“ nacionalinio turo laimėtojų pasirodymai. Šiuolaikinio šokio studijos „Vėtra“, choreografijos mokyklos šokėjų ir kiti pasirodymai.

Nuo 14.30 iki 15.00 val. visi vaikai bus vaišinami kareiviška koše, ledais, (norintieji iš anksto užsisako dienos pietus pagal pateiktą meniu.

Nuo 15.00 iki 15.45 val. „Ebru menas – tapymas ant vandens“. Gineso rekordo siekimas, tapant ilgiausią pasaulyje kūrinį ant vandens. Likusią renginio dalį šią meno techniką galės išmėginti visi iš anksto užsiregistravę.

* Iš anksto neužsiregistravę, tačiau renginio metu pareiškę norą tapyti ant vandens, piešia po visų.

16 val. policijos pasirodymas.

17 val. gaisrinės pasirodymas su vandens taikiniu.

Koncerto metu vaikai jodinės žirgais, ieškos paslėpto lobio, matuos balso decibelus… Renginį pasveikinti atvyks žymūs Lietuvos žmonės.

 

III dalis nuo 18 iki 19 val.:

Apdovanojimai. Bus apdovanojami olimpiados, Ebru konkurso nugalėtojai, BTV konkurso nugalėtojai ir kiti nusipelniusieji.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA