Pasveikinti naujagimiai, pasaulį išvydę per Kauno miesto gimtadienį | Kas vyksta Kaune

Pasveikinti naujagimiai, pasaulį išvydę per Kauno miesto gimtadienį

Jau šeštus metus iš eilės Kauno miesto gimtadienio šventės proga surengta akcija „Gimiau su marškinėliais”. Šiais metais miesto mero žmona Jurgita Kupčinskienė kartu su miesto Tarybos nare Edita Gudišauskiene ir šventės rėmėjų atstovais pasveikino naujagimius, gimusius gegužės 20 dieną.

Praėjusį sekmadienį miesto ligoninėse ir gimdymo namuose pasaulį išvydo 14 naujagimių: devyni Kauno klinikose, trys Krikščioniškuose gimdymo namuose ir po vieną P. Mažylio gimdymo namuose ir Kauno klinikinėje ligoninėje.

„Sveikiname jus ir Jūsų dukrelę, sūnų, gimusius Kauno miesto dieną – gegužės 20-ąją. Mamytei linkime geros sveikatos, ištvermės, tėveliui kantrybės. Broliukams ir sesutėms – meilės naujagimiui. Jūsų vaikelis gimė su marškinėliais, kiekvienais metais jo gimimo dieną – gegužės 20-ąją – prižadame fejerverkus, o šiandien įteikiame dovanų”, – sveikindamas naujagimių tėvelius linkėjo mero žmona Jurgita Kupčinskienė.

„Naujagimių skaičius mieste mažėja, tačiau labai nežymiai”, – sakė P. Mažylio gimdymo namų gydytojas Eugenijus Valasevičius. „Per mėnesį gimsta apie 60 – 70 vaikų”, – sakė Krikščioniškų gimdymo namų gydytojos. Kauno klinikinėje ligoninėje gimsta apie 100 naujagimių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA