Milžiniškas gaisras Baltų prospekto daugiabutyje (5 video) – atnaujinta | Kas vyksta Kaune

Milžiniškas gaisras Baltų prospekto daugiabutyje (5 video) – atnaujinta

Praėjusią naktį Kaune užfiksuotas tragedija pasibaigęs gaisras. Baltų prospekto 27-ame daugiabutyje kilus gaisrui žuvo vienas žmogus, net vienuolika sužeista, keli iš jų patyrė sunkias traumas.

Kas vyksta Kaune Facebook puslapyje pirmosios nuotraukos ir vaizdo įrašai iš įvykio vietos atsirado tarp 3 ir 4 valandos ryto (dėkojame puslapio draugams), o ryte buvo patalpinti pagrindiniuose Lietuvos naujienų portaluose.

Portaluose 15min.lt, delfi.lt skelbiama, kad butas galėjo būti padegtas tyčia. Kol kas nenustatyti asmenys pasibeldė į buto duris, o kai šios buvo atidarytos į vidų buvo pripilta degaus skysčio bei padegta. Dėl to žmonėms buvo sunku išbėgti per duris.

Pirminiais duomenimis, šį butą nuomojosi keletas studentų. Negalėdami ištrūkti iš ugnies spąstų, mažiausiai 3 žmonės mėgino gelbėtis šokdami per langus ir balkonus. Teigiama, kad nelaimėliai neužsimušė, bet labai stipriai susižalojo.

Dar nepatvirtintais duomenimis, per šį didžiulį gaisrą nukentėjo 11 gyventojų, o 27 žmones gaisro įkarštyje ugniagesiai gelbėtojai sėkmingai evakavo. 9 sužeistieji skubiai išvežti į Kauno klinikas, iš jų 2 gydomi neurochirurginės reanimacijos skyriuje. Tarp nukentėjusiųjų yra ir mažiausiai vienas nepilnametis (17 metų).

Kas vyksta Kaune skaitytojai užfiksavo įvykį gyvai

Daugiau video iš švykio vietos

ATNAUJINTA 22:50 (Kauno VPK info)

2012-03-25 04.15 min. Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate gautas pranešimas, kad Kaune, Baltų pr. 27-19 bute kilęs gaisras.

Gaisro metu žuvo pil. M. S., gimęs 1993 m., nukentėjo kiti, tuo metu bute buvę asmenys. Pirminiais duomenimis 11 asmenų, nuo 17 iki 25 metų amžiaus, bute šventė, vartojo alkoholinius gėrimus, tačiau Kauno apskrities policijoje pranešimas apie bute vykusį triukšmą, konfliktą ar muštynes nebuvo gautas.

Tyrimo eigoje paaiškėjus, kad minėtas butas buvo padegtas Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 129 str., 2 d., 7 p. (nužudymas kitų žmonių gyvybei pavojingu būdu).

Dėl minėto įvykio pareigūnai sulaikė Lietuvos Respublikos pilietį P. S., 17-metį Kauno miesto gyventoją, anksčiau neteistą. Kiti asmenys, dalyvavę šiame įvykyje, šiuo metu ieškomi.

Prašome atsiliepti asmenis, galinčius suteikti vertingos informacijos apie minėtą įvykį ir paskambinti telefonais: (8 37) 30 34 40, (8 37) 30 30 47 arba 112.

ATNAUJINTA 2012.03.26 16:20 (Kauno VPK info)

Šiandien po pietų Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai sulaikė dar vieną įtariamąjį dėl 2012-03-25 Kaune, Baltų pr. 27-19 bute kilusio gaisro.

Įtariamasis Kauno miesto gyventojas, Lietuvos Respublikos pilietis L. B., gimęs 1993 m., anksčiau neteistas. Artimiausiu metu Kauno miesto apylinkės teisme bus sprendžiamas klausimas dėl kardomosios priemonės paskyrimo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA