Kaune įsikūrę vežimėlių gamintojai stebina pasaulį inovacijomis | Kas vyksta Kaune

Kaune įsikūrę vežimėlių gamintojai stebina pasaulį inovacijomis

Organizatorių nuotr.

Rugsėjo 20-23 dienomis Vokietijoje vyko tarptautinė vaikams skirtų prekių paroda. Jau daugiau nei 50 metų vykstančiame renginyje tradiciškai prisistato garsūs vaikiškų prekių prekiniai ženklai ir gamintojai. Tarp daugiau kaip 1200 dalyvių parodoje buvo ir vienintelis Baltijos šalyse vežimėlių gamintojas „Tututis“.

[galerija kiek=”12″]

Lietuviškais vežimėliais susidomėjo skandinavai

Didžiausioje vaikiškų prekių parodoje bendrovė dalyvauja jau šeštus metus bei pastebi, kad kiekvienais metais susidomėjimas „Tututis“ gaminamais vežimėliais stabiliai auga.

„Didžiausias įvertinimas yra matyti augantį pasaulinių partnerių pasitikėjimą Lietuvoje kuriamais vežimėliais. Džiaugiamės, kad tarp partnerių vis daugiau prisijungia Šiaurės Europoje įsikūrę didieji pirkėjai, kurie kelia ypač aukštus standartus savo atstovaujantiems prekės ženklams, o „TUTIS“ vežimėliai tampa vieni iš jų“, – įžvalgomis dalijosi įmonės inžinierius ir produkto vadovas Vaidotas Staškūnas.

Didelis dėmesys dizainui ir inovatyviems techniniams sprendimams

„Tututis“ parodos lankytojų dėmesį traukė inovatyvių technologijų ir šiuolaikinio dizaino sprendimais. Ypatingai daug dėmesio ir komplimentų susilaukė limituota prekinio ženklo „Aero Tutis“ kolekcija su dizainerės Agnės Kuzmickaitės kurtu dizainu.

„Tutis“ vežimėlių katalogas

Vežimėlis išsiskyrė ne tik išskirtiniu dizainu, bet ir ypač lengvu termo lopšiu, kuris yra pagamintas iš sertifikuotos Arcel™ medžiagos. Ši šalmų gamyboje naudojama medžiaga sukuria saugią erdvę kūdikiui bei neleidžia kūdikiui sušalti arba perkaisti lopšyje.

Greičiausiai būtu neįmanoma suskaičiuoti kiek vaikų pradėjo savo didžiąsias keliones „Tutis” vežimėliuose.

Prieš 20 metų Kaune įkurtos įmonės „Tututis“ pagrindinis tikslas buvo sukurti Lietuvos mamoms ir tėvams tai ko labiausiai reikia jų vaikams užtikrinant, kad jų pasirinktas produktas būtu patikimas, ilgai tarnautų ir kaina būtu prieinama. Natūraliai taip jau susiklostė, kad kilo mintis pradėti vežimėlius gaminti patiems.

Lietuviškuose vežimėliuose snaudžia vis daugiau Italijos, Bulgarijos, Čekijos ir Šiaurės Europos mažylių, nemažai „Tututis“ produkcijos iškeliauja ir į Rusiją.

„Tučio“ parodos akimirka

Nors Lietuvoje pasilieka labai maža dalis vežimėlių, įmonės vadovai džiaugiasi, kad Lietuvoje „TUTIS“ prekės ženklas labai vertinamas, o 2017 metais Lietuvos metų gaminio aukso medalis atiteko būtent „Aero Tutis“ vežimėliui.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA