Popiežiaus vizito pabaiga – ne tik atsisveikinantis stendas, bet ir stebuklu nušvitęs dangus (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Popiežiaus vizito pabaiga – ne tik atsisveikinantis stendas, bet ir stebuklu nušvitęs dangus (papildyta)

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojos nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytoja užfiksavo du kauniečiams itin džiugius reginius. Savanorių pr. pasidabino dar vienu reklaminiu stendu, o visas Kaunas – reikšmingu dangaus šviesuliu.

„Stebuklo tęsinys – dangus Popiežiui išvykstant iš Kauno“, – taip savo užfiksuotą kadrą apibūdino laikinosios sostinės gyventoja.

Ir iš tiesų, tamsiai mėlyname danguje nušvitusi vaivorykštė – tarsi viltis, kuriai Šventasis Tėvas savo kalbose skyrė nemažai dėmesio.

Kairiame sustabdytos akimirkos šone matyti ir Kauno dėmesys detalėmis – angliškas „Mes pasiilgsime Tavęs, popiežiau“ užrašas Savanorių pr. buvo skirtas kauniečių ir išvykstančio popiežiaus akims.

Papildyta: Kitas skaitytojas dalinasi informacija, kad vaivorykštė pasirodė ir vos prasidėjus šv. Mišioms. Tiesa, kiek neryški, bet vis tik vaivorykštė.

Vaivorykštė šv. Mišių pradžioje.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

 

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA