Nelaimė privačioje Kauno klinikoje: nuo keltuvo nukrito du žmonės (dar papildyta) | Kas vyksta Kaune

Nelaimė privačioje Kauno klinikoje: nuo keltuvo nukrito du žmonės (dar papildyta)

„Kardiolita“ nuotr.

Ketvirtadienio popietę „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė informacija apie incidentą, nutikusį Savanorių prospekte. Čia įsikūrusioje „Kardiolitos“ klinikoje į lifto šachtą įkrito du garbaus amžiaus žmonės.

Kaip pranešė „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja, ketvirtadienį Savanorių pr. 421/423 veikiančios „Kardiolitos“ lifto šachtoje prasmego pagyvenusi pora.

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtoju, šis patvirtino, kad pranešimas apie tokį įvykį nurodytu adresu gautas 11.18 val.

Policijos duomenys nuo „Kas vyksta Kaune“ šaltinių nesiskyrė – du žmonės įkrito į lifto šachtą. Į incidento vietą buvo iškviesti medikai, tačiau apie nukentėjusiųjų sužeidimus pareigūnai duomenų neturi.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnysis gydytojas „Kas vyksta Kaune“ patikslino, kad garbaus amžiaus, virš 80 metų, pora buvo pristatyta į Kauno klinikas. Jų patirti sužalojimai pavojaus gyvybei nekelia.

Papildyta

Su redakcija susisiekė BMP ir „Kardiolitos“ klinikų vadovė Asta Norvilė – jos teigimu, klinikų personalas labai apgailestauja dėl šiandien įvykusio nelaimingo atsitikimo ir deda visas pastangas ištirti jo aplinkybes.

Moteris komentuoja, kad pora įkrito ne į lifto šachtą, o nukrito šalia neįgaliesiems skirto keltuvo iš maždaug 80 centimetrų aukščio. Pastebėjus šį įvykį, pasak vadovės, jiems iš karto buvo suteikta visa reikalinga pirmoji pagalba, o visos atsakingos institucijos, reikalingos įvykiui fiksuoti ir ištirti, apie jį buvo informuotos.

„Mūsų žiniomis vyriškis jau išleistas iš ligoninės. Esame pasiruošę teikti visokeriopą pagalbą nukentėjusiems. Kai turėsime daugiau informacijos apie įvykių aplinkybes, pasidalinsime jomis su visuomene“, – teigia A. Norvilė.

Dar papildyta

A. Norvilė penktadienį pateiktame papildomame komentare tvirtino, kad įvykio aplinkybės šiuo metu dar tiriamos, išvadų dėl įvykio priežasties taip pat kol kas nėra. „Kardiolitos“ vadovė pridūrė, kad klinika neturi informacijos ir apie nukentėjusiųjų patirtus sužalojimus, o nurodyti poros vizito tikslo be jų sutikimo negali.

„Keltuvas yra techniškai tvarkingas. Kol neturime tyrimo išvadų, nenorime daryti prielaidų ir spėlioti nelaimės priežasčių, – sakė A. Norvilė. Pasiteiravus apie galimą žalos atlyginimą, ji pridėjo, kad dabar galvojama ne apie kompensacijas, o pagalbą, kurią šiandien galima suteikti nukentėjusiesiems.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA