Nemokamas renginys Kaune visai šeimai: keiskite žingsnius į prizus! | Kas vyksta Kaune

Nemokamas renginys Kaune visai šeimai: keiskite žingsnius į prizus!

Organizatorių nuotr.

S. Dariaus ir S. Girėno stadionas prieš rekonstrukciją pasiruošęs atlaikyti tūkstančių ėjikų minią. Jau šį šeštadienį, 12 val. čia vyks nemokamas kasmetinis renginys šeimai – Walmark ,,Ėjimo varžybos“ kartu su sveikatingumo motyvatore Vlada Musvydaite.

,,Šis ėjimas bus nepaprastas. Pirmiausia tai yra nemokamas renginys visai šeimai, kur dalinami mediniai rankų darbo medaliai visiems! Antra, galėsime eiti pro Lietuvos zoologijos sodą ir susipažinti su unikalia informacija ne tik apie gyvūnus, bet ir apie Kauno miestą. Trečia, jums padės Lietuvos sporto universiteto treneriai ir pamokys kaip teisingai reikia judėti“, – sako oficialios renginio mobilios programėlės ,,#walk15” autorė bei renginio organizatorė V. Musvydaitė.

Vlada Musvydaitė

Jau trečią kartą į laikinąją sostinę sugrįžtantis ėjimo renginys žada visus dalyvius nustebinti jau prieš startą. Renginio dieną visi į S. Dariaus ir S. Girėno stadioną atvykę traukiniu arba autobusu ir parodę bilietą, bus apdovanoti ,,Bonduelle“ dovanėlėmis. Taip pat apdovanoti bus ir atvykę pėsčiomis bei parodę programėlėje įveiktus 5000 žingsnių!

,,Mes kartu su mūsų renginio partneriais norime padėti tausoti aplinką ir skatinti kuo daugiau judėti. Labai prašome visų, ypač kauniečių, į renginį atvykti be automobilio ir būsite apdovanoti“, – vilioja renginio organizatoriai.

Startas ir finišas bus ten pat, S. Dariaus ir S. Girėno stadione, dalyviai eis 15000 žingsnių atstumą, tačiau norinčių įveikti trumpesnį atstumą bei įveikti trasą su vaikų vežimėliais lauks ,,Bonduelle“ 5000 žingsnių šeimos zona. Joje, kartu su Lietuvos sporto universiteto treneriais bei olimpine vicečempione Austra Skujyte, renginio dalyviai galės išmėginti įvairias sporto šakas: golfą, badmintoną, boksą, lengvąją atletiką ir trikrepšį. Čia vaikai bus vaišinami sveikais „Bonduelle“ užkandžiais.

Visi, įsirašę oficialią renginio mobilią programėlę ,,#walk15”, galės ne tik skaičiuoti žingsnius, bet ir susipažinti su Kauno žinomomis vietomis lietuvių ir anglų kalba. Tik nedaugelis žino, kad laikinosios sostinės zoologijos sode gyvena vienas seniausių nykštukinių begemotų visoje Europoje ar kurie gyvūnai reikalauja didžiausių išlaikymo kaštų. Trasa drieksis prie Ąžuolyno parką, Lietuvos zoologijos sodą, Dainų slėnį, Ramybės parką, Nemuno salą bei Soborą.

Einančius pasitiks Kauno Akropolio 10000 žingsnių zona, kuri įsikurs Nemuno saloje. Čia dalyviai galės išbandyti naują veiklą – Nirvaną Fitness – kvėpavimo mankštą su muzika. Tai streso valdymui skirtas ir perdegimo sindromą mažinantis, ramybę skleidžianti fizinis užsiėmimas. Taip pat šioje zonoje dalyviai galės savo surinktus 10000 žingsnių išsikeisti į ,,Sportland“ 20 proc. nuolaidą.

,,Mūsų šūkis – keisk žingsnius į prizus“, – teigia jau 18-tą virtualią trasą pristatanti ir naują atsiskaitymo būdą populiarinanti mobiliosios programėlės ,,#walk15” autorė V. Musvydaitė.
Renginio organizatoriai ragina registruotis į rugsėjo 22 d. Kaune vyksiančias nemokamas Walmark ,,Ėjimo varžybas“, kuriose visi bus apdovanoti medaliais.

Dalyvio numerių ir paketų išdavimas: rugsėjo 20 d. ir 21 d., Akropolyje Kaune (Karaliaus Mindaugo pr. 49) prie Maxima informacijos centro nuo 11 val. iki 21 val. Arba renginio dieną S. Dariaus ir S. Girėno stadione nuo 10 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA