Masinis eismo įvykis Kaune: pagrindinėje miesto gatvėje formuojasi spūstis (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Masinis eismo įvykis Kaune: pagrindinėje miesto gatvėje formuojasi spūstis (papildyta)

„Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Trečiadienio pavakarę „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė žinia apie keturių automobilių susidūrimą Savanorių prospekte. Čia susidarė spūstis, o trikdžiai gali užtrukti, mat vairuotojai susiginčijo, kuris kaltas dėl avarijos.

Kauniečių teigimu, prie Savanorių prospekto ir Birželio 23-iosios gatvės sankryžos judant miesto centro kryptimi įvyko masinė avarija – čia vienas į kitą vorele rėžėsi „Audi A1“, „Dacia Sandero“, „Audi 80“ ir „Škoda Octavia“ automobiliai.

Vairuotojai, liudininkų teigimu, nesutaria dėl kaltės, o tuo metu prospekte formuojasi spūstys. Eismo įvykio dalyviai ir praeiviai tvirtina, kad kalta paskutinė eilėje atsidūrusi mergina, kuri esą trenkėsi ir stumtelėjo kitus automobilius. Apynaujis jos „Audi“ dargi paženklintas tranzitiniais numeriais.

Bene labiausiai kliuvo „Dacia“ automobiliui – gana smarkiai apgadintas ir galas, ir priekis / „Kas vyksta Kaune“ nuotr.

„Nežino, ar kviesti policiją, ar pildyti eismo įvykio deklaracijas. Praeivis rėkia greičiau pildyti deklaracijas, kadangi iškvietus policiją, teks mokėti dar ir baudą“, – pasakojo incidento eigą stebėjęs vyras.

Visgi, be policijos čia neapsieita. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ sakė, kad pranešimas apie techninį eismo įvykį Savanorių prospekte gautas 17.41 val.

Pareigūnų ekipažas išvyko aiškintis nelaimės aplinkybių. Pirminiais duomenimis, avarijos metu žmonės nenukentėjo.

Papildyta 18.28 val.

Skaitytojai pranešė, kad panašiu metu eismo įvykis užfiksuotas ir kitoje Savanorių prospekto vietoje. Prieš Muravos sankryžą, taip pat važiuojant link Kauno centro, susidūrė automobiliai „Volkswagen“, „Toyota“ ir „Mercedes-Benz“.

[galerija kiek=”4″]

Policija apie avariją informuota 17.59 val. Žmonės sužeisti čia nebuvo, tačiau transporto priemonės užblokavo bent vieną eismo juostą. Automobilių judėjimas sukant į prospektą iš Islandijos plento ir atvykstant nuo Karmėlavos ties viaduku apsunkintas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA