Krepšinio gerbėjams – galimybė skristi į varžybas kartu su „Žalgiriu“ | Kas vyksta Kaune

Krepšinio gerbėjams – galimybė skristi į varžybas kartu su „Žalgiriu“

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Lietuvos krepšinio čempionė – Kauno „Žalgiris“ kartu su kelionių agentūrų tinklu „West Express“ suteikia gerbėjams galimybė skristi palaikyti komandos tame pačiame lėktuve kartu su krepšininkais. Kelionių agentūra rūpinsis norinčiais vykti palaikyti Lietuvos komandos į spalio mėnesį prasidedančias 2018–2019 m. Eurolygos reguliaraus sezono rungtynes. 

„Mūsų sirgaliai yra įkvėpimas žaidėjams, trenerių štabui ir visai komandai. Jų palaikymas svarbus kiekvienose rungtynėse, ypač – žaidžiant svečiuose. Praėjusį sezoną komandą tuo pačiu lėktuvu visus metus lydėjo beveik 300 sirgalių, į Atėnus, Madridą, Valensiją, Vitoriją ir dukart – į Belgradą skrido sausakimšas lėktuvas, – sako Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Esu tikras, kad šiemet sirgalių ir išparduotų kelionių skaičius bus dar didesnis, nes naujas mūsų kelionių partneris „West Express“ pasiūlys palankias sąlygas ištikimiausiems gerbėjams keliauti kartu su komanda į Eurolygos kovas, palaikyti ją ir, žinoma, mėgautis pačia kelione.“

„Lietuvos krepšinį palaikome jau daugelį metų – tai viena prioritetinių mūsų rėmimo sričių, todėl ši partnerystė yra vienas maloniausių darbų. Jau šiandien „Žalgirio“ aistruolius kviečiame įsigyti keliones į kauniečių dvikovas Eurolygoje – pradedant pirmosiomis rungtynėmis Stambule spalio 17 d. prieš „Anadolu Efes“ ir baigiant balandžio mėnesio išvyka į Madridą. Kas žino, gal balandį mūsų kelionės dar nesibaigs? Aistruoliai galės įsigyti ir pavienius lėktuvų bilietus, ir visą kelionės paketą“, – teigia kelionių agentūrų tinklo „West Express“ generalinis direktorius Raimondas Ušeckas.

Pasak jo, įsigijusių bilietus krepšinio aistruolių lauks skrydis privačiu, 56-ių vietų „Boeing 737 Corporate“ lėktuvu kartu su Lietuvos čempionais. Specialiai krepšininkams pritaikytas lėktuvas beveik į visas kryptis skraidins tiesioginiais reisais, išskyrus kelionę į tolimąją Gran Kanariją, mat norint įveikti beveik 4500 km atstumą privatus orlaivis turės sustoti tarpinėje stotelėje Sevilijoje pasipildyti kuro atsargas.

Visą vasarą lauktos Eurolygos kovos Kauno „Žalgiriui“ prasidės spalio 12 d., kuomet Lietuvos čempionai „Žalgirio“ arenoje susitiks su Vitorijos „Baskonia“ ekipa. Iš žalgiriečių laukiančių 30-ties rungtynių, 15 jų komanda sužais išvykose.

Skrydžio bilieto kaina į artimiausius Eurolygos miestus, kuriuose žais Kauno „Žalgiris“, prasideda nuo 350 eurų asmeniui. Taip pat agentūroje bus galima įsigyti ir bilietus į rungtynes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA