Turas po pasaulį: krepšininkai Ballai neaplenks ir Kauno regiono | Kas vyksta Kaune

Turas po pasaulį: krepšininkai Ballai neaplenks ir Kauno regiono

BNS 2018/09/14 18:57
Kas vyksta Kaune nuotr.

Krepšininkai Ballai (Bolai) trumpam sugrįš į Kauno regiono – jų tėvas rengia turą po pasaulį, į jį įtraukta Lietuva, taip pat kitos Europos šalys, Azija bei Rusija.

Broliai mūsų šalyje viešės spalio 1-4 dienomis. Jie JBA lygos rungtynes surengs Alytuje ir Jonavoje.

JAV krepšininkai Ballai ir realybės šou apie juos kūrėjai Lietuvą paliko balandžio pabaigoje.

Į Lietuvą krepšininkai LiAngelo Ballas (LiAndželas Bolas) ir LaMelo Ballas (LaMelas Bolas) atvyko sausio pradžioje, jie žaidė Prienų – Birštono „Vytauto“ krepšinio klube.

Pernai gruodžio pradžioje pasirašius kontraktą, Prienų ir Lietuvos vardas per kelias valandas nuvilnijo Jungtinių Valstijų žiniasklaidoje, televizijos pranešėjams vis bandant teisingai ištarti miesto ar klubo, kuriame jie žais, pavadinimą.

Šių krepšininkų pavardė pastaraisiais metais išgarsėjo dėl aštriai kalbėti mėgstančio jų tėvo LaVaro ir brolio Lonzo žaidimo NBA. Dalis žmonių juos lygina su Jungtinių Valstijų garsenybių Kardashianų (Kardašianų) šeima.

LaVaras Ballas pernai atsidūrė žiniasklaidos dėmesio centre, kai jį nedėkingumu apkaltino JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas), teigiantis, kad padėjo jo sūnui LiAngelo išvengti kalėjimo dėl vagystės Kinijoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA