Kadagių slėnis ruošiasi skambėjimui: kviečia atgauti dvasinę harmoniją | Kas vyksta Kaune

Kadagių slėnis ruošiasi skambėjimui: kviečia atgauti dvasinę harmoniją

Organizatorių nuotr.

Kartą per metus, būtent rudenį, Samylų kultūros centras kviečia į „Skambantį Kadagių slėnį“. Kūrybinė komanda kasmet dovanoja vis kitą, tačiau romantišką ir būtinai skambantį sumanymą.

[galerija kiek=”4″]

„Jūsų mintys nuslys į save ir gamtą, neskaičiuosite nueito kelio, pamiršite kur skubėjote, širdį užlies šilti jausmai, galvoje apie save primins mylimiausia melodija. Šimtą kartų čia norėsite sugrįžti“ – sako renginio režisierė Laima Kalėdaitė.

Jau ketvirtą kartą skambės Kadagių slėnis. Savo meilę Lietuvai organizatoriai kviečia įamžinti čia – Lietuvoje pripažintame pačiame gražiausiame Kadagių slėnio take rugsėjo 15 d. 16 val.

Lankytojus stebins ir savo spindesiu pakerės aktorių ir muzikantų šou virš kadagių. Take įsikurs žmonės ir jų kūriniai, garsinantys Lietuvos vardą visame pasaulyje. Staigmenų bus ir ant vandens. Vakarą vainikuos charizmatiškos atlikėjos Monikos Marijos akustinis koncertas kartu su vienu ryškiausių šių dienų pianistų Lietuvoje Mariumi Leskausku.

Kiekvienais metais renginio atlikėjai įamžinami garbės knygoje kartu su dovanotais kadagiais ir pasižada saugoti ir populiarinti Kadagį.

Renginio organizatoriai kviečia nebijoti spindesio ir atvykti atgauti dvasinės harmonijos. „Muzika, gamta ir žmogus čia tampa vienu kūnu“- L. Kalėdaitė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA