Kalniečių parke užfiksuota sekso scena: daro tai prie pat žmonių | Kas vyksta Kaune

Kalniečių parke užfiksuota sekso scena: daro tai prie pat žmonių

Skaitytojo nuotr.

Trečiadienio pavakarę „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas užfiksavo begėdišką vaizdą atnaujintame Kalniečių parke. Porelė, kaip įtaria kaunietis, neblaivių asmenų tiesiog tarp krūmokšnių mėgavosi kūniškais malonumais.

„Kalniečių parke benamiai taip įsidrąsino, kad dienos metu užsiima seksu prie pat vaikų žaidimų aikštelės, netoli „Iki“ parduotuvės. Ten ne tik mylisi, bet ir gamtinius reikalus atlieka…“ – pasibjaurėjimo meilės guoliu, išviete ir, galbūt, namais viename neslėpė skaitytojas.

Jo atsiųstame vaizdo įraše pro guolio „duris“ matyti, kaip du žmonės susirangę vidury tankių krūmų. Aplink mėtosi šiukšlės ir įvairūs skudurai – akivaizdu, kad žmonės šiame kampelyje lankosi ne pirmą kartą.

Viešoje vietoje įrengtuose purvinuose „apartamentuose“ pora tikrai nenuobodžiauja. Judesiai ir apnuogintos kūno dalys čia išduoda vykstant lytinį aktą.

Netoli meilės guolio, atrodo, vyksta puota / Skaitytojo nuotr.

Tuo tarpu netoliese, medžių paunksmėje, surengtas kuo puikiausias piknikas. Panašu, kad ant žolės padėtas alkoholis, o bent vienas šventės dalyvis pučia į akį. Galbūt saldžioji porelė intymiam aktui nusprendė atsitraukti nuo draugų, bet nuo miestiečių akių nepasislėpė.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad vasarą į kauniečių akiratį papuolė kita nepadori situacija. Liepos antroje pusėje poilsiautojai ant Palangos tilto pastebėjo save tenkinantį vyriškį.

[susije_video kurie=””]

Kurorto policija tą kartą ėmėsi tirti šį viešosios tvarkos pažeidimą – pradėta administracinio nusižengimo teisena, buvo nustatinėjama savo įnagį visų akivaizdoje išvertusio vyro tapatybė.

Ant Palangos tilto arba Kalniečių parke užfiksuoti veiksmai, priklausomai nuo rimties pažeidimo sunkumo, gali užtraukti administracinę arba baudžiamąją atsakomybę. Jų atlikėjams grėstų bauda nuo 30 iki 140 eurų, sunkesniais atvejais – viešieji darbai, laisvės apribojimas, areštas arba laisvės atėmimas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA