Su kauniečiais atsisveikina naktinis kinas po atviru dangumi | Kas vyksta Kaune

Su kauniečiais atsisveikina naktinis kinas po atviru dangumi

Organizatorių nuotr.

Kauniečių pamėgtas „Night Sky Cinema“ naktinis kinas po atviru dangumi išeina atostogų iki kitų metų pavasario ir ketvirtadienį kviečia į paskutinį seansą. Atsisveikinimui žiūrovai išvys jaudinančią, tikrais faktais pagrįstą dramą „Dar stipresnis“.

Pernai sukurta kino juosta sulaukė daug teigiamų kritikų ir žiūrovų atsiliepimų. Filme pasakojama apie jauno vyro gyvenimą po to, kai šis nukentėjo per sprogimą Bostono maratone. Netekęs abiejų kojų jis išgyvena labai sunkų laikotarpį bandydamas iš naujo įsilieti į pilnavertį gyvenimą.

Vos nepalūžęs, padedamas draugų ir artimųjų jis po truputį iš naujo atranda gyvenimo prasmę.

Žiūrovų, ketvirtadienio vakarą susirinkusių į prekybos miestelio „Urmas“ teritoriją, lauks ne tik stiprias emocijas sukelsiantis filmas, bet ir organizatorių staigmenos.

„Atsidėkodami už puikų sezoną ištikimiems žiūrovams dovanojame galimybę filmą žiūrėti nemokamai. Pirmi 50 automobilių galės įvažiuoti nepirkdami bilieto. Taip pat žiūrovai galės dalyvauti žaidimuose ir laimėti kitus prizus“, – sakė organizatorių atstovė Paula Juozaitytė.

Paskutinis kino seansas šiais metais vyks ketvirtadienį, rugsėjo 13 d., prekybos miestelio „Urmas“ teritorijoje. Automobiliai bus įleidžiami nuo 20:30 val., o filmas rodomas nuo 21:30 val. Bilieto kaina automobiliui – 3 Eur.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA