Prašo atsiliepti kauniečius: vyrui Laisvės alėjoje smogta šaltuoju ginklu | Kas vyksta Kaune

Prašo atsiliepti kauniečius: vyrui Laisvės alėjoje smogta šaltuoju ginklu

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Vyrui Laisvės alėjoje patyrus smūgį ir kritimą, dėl kurių jam lūžio nosies ir veido kaulai, į smegenis išsiliejo kraujas, „Kas vyksta Kaune“ redakciją ketvirtadienį pasiekė jo artimųjų pagalbos šauksmas. Įtariamieji šiuo nusikaltimu dar nenustatyti.

Kaip sakė „Kas vyksta Kaune“ parašiusi moteris, nukentėjusiojo būklė nekokia, gydytojų prognozės gero nežada – viena akimi vyras nelabai mato.

Anot moters, sekmadienį po vidurnakčio eidami Laisvės alėja jie pastebėjo šešis vaikinus mušant kitą asmenį. Priėję esą prašė nustoti, o tuomet vienas agresorių žiebė vyrui kastetu į galvą.

Nors Laisvės alėjoje yra vaizdo stebėjimo kameros, nukentėjusiojo artimosios teigimu, kol kas niekas nieko neranda, įtariamieji nenustatyti.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad kruvinas incidentas įvyko, rugsėjo 9 d., apie 2 val. Patyręs smūgį į galvą, 1993 m. gimęs vyras, policijos duomenimis, nugriuvo ir į betoninę plytelę susižalojo galvą. Dėl sužeidimų jis atsidūrė ligoninėje.

15min žiniomis, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Centro policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą, aiškinasi įvykio aplinkybes, nustatinėja galimą įtariamąjį.

Pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 138 str. 1 d. už kito asmens sužalojimą ar susargdinimą gresia laisvės apribojimas arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Trečiojo skyriaus prokurorė Dalia Pangonienė. Turintys informacijos kauniečiai ją pasiekti gali tel. (8 37) 394 420 arba el. paštu Dalia.Pangoniene@prokuraturos.lt

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA