Gegužę uždarytame Nemuno krantinės take darbininkų – nei kvapo | Kas vyksta Kaune

Gegužę uždarytame Nemuno krantinės take darbininkų – nei kvapo

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojo nuotr.

Į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi susirūpinęs skaitytojas: nuo gegužės mėnesio Nemuno krantinėje esančiame pėsčiųjų take puikuojasi „Eiti draudžiama“ kelio ženklas. O darbai sustojo vos nurinkus tako plyteles.

„Jokie darbai nevyksta, važinėtis dviračių arba pasivaikščioti negalima“, – situaciją apibūdina kaunietis Rokas.

Susisiekus su Kauno miesto savivaldybe, paaiškėjo, kad darbai turėjo būti atlikti iki liepos mėnesio. Visgi, pradėjus ardyti betono plokštes, paaiškėjo, kad Nemuno krantinėje yra daug išpjovų, dėl kurių ir įkrisdavo betono plokštės – susidėvėdavo remontas.

„Pirkimas buvo vykdytas esamų dangų remontui, tad rangovai sustabdė darbus, kol nebus išspręsta, kaip tvarkyti krantinės pagrindus“, – susidariusią situaciją komentuoja Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Specialistas atskleidė, kad buvo pasikviesti ekspertai, kurie atliko tyrinėjimus ir pasiūlė problemos sprendimo būdus. Pasak jo, kaip tik šiomis dienomis buvo gautas rangovo UAB „Kamesta“ pasiūlymas, kokia galėtų būti papildoma suma, siekiant sutvarkyti visą krantinę.

„Kol kas dar negalime pasakyti, kada bus tęsiami darbai, bet raginame rangovą juos pradėti kaip įmanoma greičiau. Ši vieta aktuali visiems kauniečiams“, – pripažįsta A. Pakalniškis.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA