Nespėjo sustingti naujai patiestas asfaltas, o jį jau perkasė | Kas vyksta Kaune

Nespėjo sustingti naujai patiestas asfaltas, o jį jau perkasė

Kas vyksta Kaune nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai be galo džiaugiasi, kad miestas pastaruoju metu pavirtęs viena didele statybų aikštele, tačiau ne viskas jų akimis stebint vykdomus darbus yra gerai. Pastaruoju metu jiems itin kliūna prastai organizuojami darbai ir naujo asfalto gadinimas.

„Geriau parašykite apie naujai ištiestą asfaltą „Uošvės liežuvio“ atkarpoje. Patiesus naują asfaltą, kelias net nebuvo atidarytas pilnai, o jau kažkas pasistengė ir perkasė asfaltą, kuris buvo naujas ir dabar tikriausiai vėl asfaltuos. Manau, kad tai – geras pinigų plovimas“, – į portalo redakciją rašo sunerimęs kaunietis Tautvydas.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistai apsilankė minėtoje vietoje ir nufilmavo, kaip atrodo ką tik baigta asfaltuoti Švenčionių gatvė dar vadinama „Uošvės liežuviu“.

Kaip jau skelbėme anksčiau, vos prieš kurį laiką iš pagrindų sutvarkytose miesto gatvėse kauniečius pasitinka užtvaros ir eismo ribojimai, lygutėlis buvęs asfaltas išpjaustytas. Pasirodo, čia vykdomų darbų „Kauno vandenys“ anksčiau atlikti negalėjo, nes tik dabar gavo Europos Sąjungos paramą.

Asfaltas, „Kauno vandenų“ technikos direktoriaus Dainiaus Gudavičiaus teigimu, bus atstatinėjamas etapais. Atlikus hidraulinius bandymus ir įsitikinus, kad naujai paklotas vamzdynas veikia tinkamai, darbus planuojama baigti šių metų lapkritį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA