Kauniečiams išradingumo netrūksta: reklaminis stendas pasipuošė visai ne reklama | Kas vyksta Kaune

Kauniečiams išradingumo netrūksta: reklaminis stendas pasipuošė visai ne reklama

Skaitytojo nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pirmadienio rytą užfiksavo darbininkus plušant prie reklaminio stendo, stovinčio šalia Pramonės ir Taikos prospektų sankryžos. Panašu, kad vienas kaunietis sugalvojo neįprastą būdą pasipiršti savo mylimajai.

Rytmečio rūkuose, apie 9.30 val., skaitytojas Paulius greta Pramonės ir Taikos prospektų žiedinės sankryžos pastebėjo ant reklaminio stendo ištemptą tentą šiltu turiniu.

„Egluže, būk mano žmona… Tavo Dainius…“ – merginos rankos prašoma visiems matomoje vietoje. Tentą taip pat dabina nuotaikingi personažai: Mikė Pūkuotukas su dviem balionėliais ir Knysliukas.

Prie šio stendo artimiausiu metu įvyks, o gal jau įvyko piršlybos. Tikėkimės, būsimi jaunavedžiai nugyvens ilgą ir laimingas dieneles, o kauniečiai mieste vietoje dar vienos reklamos kol kas gali pasigėrėti gražiu nuoširdumo spinduliu.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA