Pačiame miesto centre gyvenantys kauniečiai jau pamiršo, ką reiškia normaliai nusiprausti | Kas vyksta Kaune

Pačiame miesto centre gyvenantys kauniečiai jau pamiršo, ką reiškia normaliai nusiprausti

Asociatyvi / Archyvo nuotr.

Besibaigiant savaitgaliui neištvėręs vieno Karaliaus Mindaugo prospekto namo gyventojas nusprendė parašyti „Kas vyksta Kaune“. Vyro teigimu, jau dvi savaites pas juos atjungtas karštas vanduo. Tai ypač didelių nepatogumų kelia besilaukiančiai skaitytojo žmonai – kada iš čiaupo ims tekėti karštas vanduo, nežinia.

„Gyvename Kauno Senamiestyje ir pas mus jau dvi savaites nėra karšto vandens. Mano žmona laukiasi, nepatogumas didžiulis. Ji amerikietė ir yra pašiurpusi, kaip Lietuvoje gali vykti tokie dalykai – sakė, JAV vanduo atjungiamas būna daugiausia porai valandų“ – pasakojo vyras.

Jis tvirtino ne kartą skambinęs į šilumos tinklus mieste prižiūrinčią „Kauno energiją“. Žadėta, kad greitai tiekimas bus atnaujintas, paskutinės dvi datos buvo trečiadienis ir penktadienis, net nurodytas konkretus laikas – 14 val. – bet karšto vandens kaip nėra, taip nėra.

Skaitytojas patikslino, kad kalbama apie Karaliaus Mindaugo pr. 22 namą, bėgti iš čiaupų karštas vanduo nustojo rugpjūčio 26 d. Senamiestyje gyvenančio vyro žiniomis, karštas vanduo šalimais užsuktas iš viso keturiems namams, tačiau darbų priežastis neaiški.

Vyro teigimu, name nebuvo iškabintas joks skelbimas apie numatomus vandens tiekimo trikdžius, „Kauno energijos“ atstovai patys nekontaktuoja, o paskambinus tik palinki kantrybės ir mesteli „greitai bus“.

„Aš tai po šaltu dušu prausiuosi, man nėra didelės bėdos, bet žmonai tai tikrai nemenkas nepatogumas. Bandė kelis kartus po šaltu, tačiau jai vanduo atrodo ledinis (iš tiesų, JAV šaltas vanduo daug šiltesnis), vieną kartą bandėme prileisti šaltą vonią ir kaitinti, bet normalios temperatūros vis tiek neišėjo išgauti“, – vargais dalijosi skaitytojas.

Pagal „Kauno energijos“ portale pateikiamą paslaugų teikimo stabdymo informaciją, rugpjūčio 28 d., 9 val., karšto vandens ir šildymo paslaugos atjungtos Karaliaus Mindaugo 21, 23 ir 26 namams – apie 22 duomenų nepateikiama. Minėtuose trijuose pastatuose vandens tiekimą atnaujinti planuojama rugsėjo 12 d., 16.30 val.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA