Praneša kauniečiai: avarija prie „Girstučio“ visiškai paralyžiavo eismą | Kas vyksta Kaune

Praneša kauniečiai: avarija prie „Girstučio“ visiškai paralyžiavo eismą

Skaitytojo nuotr.

Ketvirtadienį po pietų Kovo 11-osios gatvėje susidūrus dviem automobiliams, nuo Taikos prospekto žiedo nutįso didelė spūstis. Viešojo transporto eismas visiškai sustojo, apsunkintas ir lengvųjų automobilių pralaidumas.

[galerija kiek=”4″]

Kaip socialiniuose tinkluose dalijasi kauniečiai, du „Škoda“ markių automobiliai apie 14.40 val. susidūrė Kovo 11-osios gatvėje, ties „Girstučiu“.

Nors automobiliai smarkai nebuvo apgadinti ir medikų pagalbos čia, rodosi, neprireikė, vairuotojai nesutarė, kuris kaltas. Galiausiai, buvo iškviesti policijos pareigūnai. Skaitytojai praneša, kad gatvėje šiuo metu ribojamas eismas.

Dvi transporto priemonės, užtvėrusios Kovo 11-osios gatvę, tapo neįveikiama kliūtimi link centro judantiems troleibusams – jų eilė nusitęsė kone iki Taikos prospekto žiedo.

Papildyta 16.07 val.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad 14.41 val. gautas pranešimas apie dviejų „Škodų“ avariją.

Vairuotojai eismo įvykio deklaracijos iš dėtuvių taip ir neištraukė – policininkams teko registruoti avariją. Budintis pareigūnas patvirtino, kad žmonės avarijos metu nenukentėjo, spūstis jau turėtų skirstytis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA