Kebabinėje „Broliai Juodvarniai“ nesibaigia linksmybės: vaikai mato sukrečiančius vaizdus (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Kebabinėje „Broliai Juodvarniai“ nesibaigia linksmybės: vaikai mato sukrečiančius vaizdus (papildyta)

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

„Mokykla ir girdykla visai šalia: jas skiria 20 metrų. Tik Lietuvoje gali toleruoti, kai iki 2 nakties renkasi girti zombiai, o po nakties aplink gali rasti visko“, – piktinasi „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

[galerija kiek=”4″]

Šarkuvos gatvėje įsikūrusioje „Broliai Juodvarniai“ kebabinėje, kaip teigia kaunietis, veiksmo tikrai netrūksta. Norėdamas išeiti iš laiptinės jis turi nuo kelio nusišluoti stiklus, nes iki vėlumos čia linksminasi išgėrę asmenys. O ir matomi vaizdai džiugesio nekelia.

Kadangi veiksmas vyksta netoli mokyklos, išgėrusių žmonių veiksmus pastebi ir vaikai. „Vaikai pasakoja, kaip girtos tetos prie kiosko šlapinasi“, – priduria skaitytojas.

Kartais fizinio kontakto išvengti esą taip pat nepavyksta. Kauniečio teigimu,  buvo situacija, kai vaikus užsipuolė girtas jaunimėlis, prisimena jis.

Negana to, čia, tikina skaitytojas, nepaisoma ir įstatymų – alkoholinius gėrimus galima išsinešti laisvai ir nevaržomai.

Primename, kad Lietuvos vyriausybė nuo 2018 m. sausio mėn. įvedė įstatymą, draudžiantį po 20 val. nusipirkti alkoholio ar jį po šios valandos vartoti ne specializuotose vietose: kavinėse, baruose. Visgi, svaigiuosius gėrimus galima išsinešti iki 40 metrų atstumu nuo maitinimo įstaigos.

Papildyta: Su portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija antradienio pavakarę susisiekė dar vienas kaunietis, turintis priekaištų minėtai kebabinei. Pasak jo, dažnai vakarais įvažiavimas į kiemą prie gyvenamojo namo tampa sunkiai įmanomas – tenka lūkuriuoti, kol atsiras vieta automobiliui pastatyti.

„Būrys girtaujančių ne iš karto geranoriškai patraukia savo transporto priemones. Dažnai atsako: „važiuok per kitur“, – pasakoja skaitytojas.

Vyro teigimu, įvažiavimą užstačius „Brolių Juodvarnių“ klientams, kyla keblumų, jei kam nors iš gyventojų prireikia medikų pagalbos, nes vėliau brigadai skubiai išvykti į Kauno klinikas gali tapti neįmanoma misija.

„Šalia esančio namo gyventojams vakare užmigti sunku – atsidaryti langų negalime, kitaip girdėtųsi muštynių garsai, muzika iš atvažiuojančių automobilių ir dūžtantys bokalai“, – atvirauja kaunietis.

Dar papildyta: trečiadienio pavakarę su redakcija susisiekė daugiabučio, kuriame įsikūrę „Broliai juodvarniai“, gyventojas. Jis atskleidė, kad ne kartą teko kviesti policiją.

Kaunietis pritaria, kad trūksta saugumo jausmo. Jis stengiasi grįžti iki 22 val., nes po šios valandos prasideda nemalonių potyrių era: kabinėjimasis, mėtymasis akmenimis, dūžtantys langai, durų spardymas ir panašūs veiksmai. „Negali išeiti pasivaikščioti, nes nežinai, kas bus“, – situaciją komentuoja skaitytojas.

Jo teigimu, gamtinių reikalų atlikimo laiptinėje ar  visiems matomoje vietoje priežastys paaiškėjo pasikalbėjus su įstaigos administracija.

„17 val. žmona ėjo su vaiku, prie jų akių vyras išsitraukė savo lytinį organą ir pradėjo šlapintis. Po šio įvykio žmona nuėjo pas administraciją paklausti, kodėl taip vyksta, išvis, ar pas juos yra tualetas. Gavo atsakymą, kad yra ir klientams tereikia paprašyti rakto“.

Paskatintas išsiaiškinti tiesą, kaunietis atliko tyrimą: „Brolių Juodvarnių“ įstaigoje nusipirko alkoholio, po pusvalandžio pasiprašė į tualetą, tačiau išgirdo priešingus žodžius: „tualetas tik darbuotojams“. Vyras taip pat pastebėjo, kad atvažiavus inspekcijoms, tualetas visada atrakintas ir prieinamas klientams.

Alkoholis pilstomas į grafiną. Pasak kauniečio, už jį tenka palikti dviejų eurų depozitą, kuris atgaunamas, kai stiklinė yra atiduodama barui. Kitu atveju – stiklinė priklauso ją nusipirkusiam ir jis gali ją su visu turiniu neštis, kur nori.

„Yra baimė, kad su mumis susidoros, – atvirai taria skaitytojas, – kai administracija pasako, kad jiems dzin visi skundai, nes turi stiprų užnugarį, baisu ką nors daugiau pasakyti, nes nežinai, kas bus.“

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA