Ant namo stogo vykdomus darbus užfiksavę kauniečiai: darosi nejauku | Kas vyksta Kaune

Ant namo stogo vykdomus darbus užfiksavę kauniečiai: darosi nejauku

Vaizdo įrašo stopkadras nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai nufilmavo Vilijampolėje, ant daugiabučio stogo, vykdomus darbus. „Darbų sauga – tragiška“, – piktinasi kauniečiai. Vaizdo įraše matyti ne tik savo gyvybės tinkamomis priemonėmis neapsaugojęs darbininkas, bet ir realiai galinti kilti grėsmė gyventojams, jei šiems einant pro šalį įvyktų nelaimė.

„Demokratų gatvėje ant daugiabučio namo stogo dirbantys statybininkai šitokiu būdu kelia medžiagas aukštyn“, – praneša skaitytojai.

Jų užfiksuotame vaizdo įraše matyti ant Demokratų gatvėje esančio 48 numeriu pažymėto daugiabučio namo stogo dirbantis vyras, tempiantis į viršų, kaip galima manyti, prie troso pritvirtintas metalines konstrukcijas, skirtas namo stogo kraštams „apkaustyti“. Pastarasis nevilki net matomumą paryškinančios šviesą atspindinčios liemenės.

Jaunas darbininkas tiesiog plikomis rankomis kelia, akivaizdu, nelengvas statybines medžiagas aukštyn. Nors veiksmas atliekamas lėtu tempu, o apačioje procesą stebi be šalmo stovintis vyresnis kolega, tikėtina, jog apie galimas pasekmes, jei trosas nutrūktų arba dėl skardos svorio būtų prarasta pusiausvyra, nepagalvota.

„Statybininkai keičia stogo dangą, kokiai įstaigai jie atstovauja nėra aišku. Darbo sauga tokia, kad žvelgiant iš šalies, darosi nejauku“, – sako kauniečiai.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA