Š. Jasikevičius trumpam paliko Kauną – išbėgo ant parketo Slovėnijoje | Kas vyksta Kaune

Š. Jasikevičius trumpam paliko Kauną – išbėgo ant parketo Slovėnijoje

delfi.lt 2018/08/31 08:52
R. Tenio nuotr.

Slovėnijos sostinėje Liublianoje ketvirtadienio vakarą įvyko draugiškos rungtynės, skirtos pagerbti žymiems šios šalies krepšininkams Sani Bečirovičiui ir Boštjanui Nachbarui. Jose dalyvavo ir Kauno „Žalgirio“ treneris Šarūnas Jasikevičius.

Rungtynės, kurioms suteiktas skambus „Krepšinio simfonijos“ pavadinimas, baigėsi lygiosiomis – 100:100.

Š. Jasikevičius, žaidęs S. Bečirovičiaus komandoje, aikštelę paliko taškų taip ir nepelnęs, tačiau komandos draugams atlikęs keletą efektingų perdavimų. Taip pat susitikimo metu jam teko duoti interviu rungtynes transliavusiai Slovėnijos televizijai.

Rungtynes lietuvis pradėjo starto penkete, o jo komandos trenerių štabe buvo tokie treneriai kaip Aleksandras Džordževičius, Dimitris Itoudis ir Željko Obradovičius.

Draugišką rungtynių atmosferą atspindi ir tai, kad rungtynių pabaigoje žaidėjai specialiai pasistengė, jog mačas pasibaigtų lygiosiomis.

Publika išvydo įvairių žaidimų, pramogų, o galop jautriai atsisveikino su dviem savo šalių krepšinio įžymybėmis.

Be Š. Jasikeivičaus, aikštėje pasirodė tokios krepšinio legendos kaip Nenadas Krstičius, Erazemas Lorbekas, Jaka Lakovičius, Radoslavas Nesterovičius, Zoranas Planiničius, Dimitris Diamantidis, Nikola Vujčičius, dar pernai Kaune žaidęs Beno Udrihas, jo brolis Samo, patys su krepšiniu atsisveikinę renginio „kaltininkai“ ir kitos krepšinio įžymybės.

Išsami rungtynių statistika nebuvo pateikta.

Po šio mačo Š. Jasikevičius sugrįžta į Kauną, kur vėl kibs į darbus su „Žalgirio“ krepšininkais.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA