Kauno autobusų stotyje keleivius subūrė ugningas vasaros uždarymas | Kas vyksta Kaune

Kauno autobusų stotyje keleivius subūrė ugningas vasaros uždarymas

R. Tenio nuotr.

Ketvirtadienio vidurdienį keleivius Kauno autobusų stotyje pasitiko muzikos garsai. Šiandien savo pasirodymą surengė choras iš Gruzijos, dabar oficialiai vadinamos Sakartvelu, „Bani Folk Band“. Susirinkusieji galėjo stebėti charizmos nestokojantį pasirodymą „Sakartvelo ugnis“.

Kauno autobusų stoties laukimo salės erdvę užpildė gruziniškos muzikos sąskambiai. Choras „Bani Folk Band“ į Kauną atvykusiems ar susiruošusiems iškeliauti žmonėms dovanojo keletą savo dainų taip suteikdami netikėtumo mažuoju savaitgaliu kartais vadinamam ketvirtadieniui.

„Stabtelėję pasiklausyti gyvai atliekamų kūrinių keleiviai galėjo ir susipažinti su profesionaliais Sakartvelo muzikantais, atvykusiais į Kauną bei dovanojusiais nemokamą šventę jų ausims. Gruzija bei Lietuva jau kurį laiką palaiko šiltus tarpusavio santykius. Be to, abi šalys šiemet mini valstybės šimtmetį. Todėl pasirinkome šį chorą simboliniam, bet įsimintinam vasaros uždarymui laikinojoje sostinėje įprasminti“, – sakė renginio organizatorius Žilvinas Švarplys.

Klausytojai įvertino iniciatyvą, panorusių išgirsti ir pabendrauti su choro atlikėjais netrūko. Iniciatyva pasiteisino. „Kauno autobusų stotis yra tarsi kryžkelė, į kurią arba sugrįžtama, arba keliaujama norima kryptimi į kitą miestą. Šį kartą į Kauną atvežėme ugningąją Gruziją ir, regis, pataikėme“, – šyptelėjo bendrovės „Kautra“ marketingo atstovas Mindaugas Sakalauskas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA