Kaip išsirinkti tinkamą kuprinę pataria Kauno senamiestyje įsikūrusios parduotuvės konsultantai | Kas vyksta Kaune

Kaip išsirinkti tinkamą kuprinę pataria Kauno senamiestyje įsikūrusios parduotuvės konsultantai

Organizatorių nuotr.

Kuprinė yra svarbus kasdienis atributas, nesvarbu, ar dirbi ofise, kremti mokslą mokyklos suole, ar rašai bakalaurą „selfindamasis“ bibliotekoje. Nešioti kasdien reikalingus daiktus norisi maksimaliai patogiai, tad renkantis kuprinę reikia skirti tam ypatingą dėmesį.

„TRIP SHOP“ parduotuvės, įsikūrusuos Kauno senamiestyje, Viniaus g. 23 lentynos jau prisipildė naujausiais kuprinių modeliais. Čia prekiaujama jaunimo mėgiamų ir laiko patikrintų kompanijų – „Herschel“, „Vans“ ir „Mi-Pac“ kuprinėmimis ir jų priedais. Kad lengviau galėtumėte išsirinkti ne tik gražią, bet ir patogią kuprinę, keletas greitų patarimų, į ką reikėtų labiausiai atkreipti dėmesį.

Plačios ir paminkštintos petnešos

Nesvarbu, kokio dydžio kuprinę renkiesi – mažą, ar didelę, svarbiausia atkreipti dėmesį į jos petnešas. Pasirinkęs kuprinę su siauromis ir plonesnėmis petnešomis – rizikuoji nusitrinti pečius, ypač jei kuprinė pilna, Renkantis kuprinę TRIP SHOP parduotuvėse, jau iš karto klientai gali likti ramus, kadangi visų  Herschel, Vans ir Mi-Pac kuprinių petnešos pritaikytos maksimaliam komfortui.

Papildomi skyriai smulkesniems daiktams.

Būna dienų, kai į kuprinę užtenka įsimesti tik kompiuterį, arba vieną-kitą vadovėlį. Tačiau dažniausiai darbo ar mokslo diena reikalauja turėti su savimi daugiau daiktų. Tam, kad išvengtum išbėgusio rašalo, iš gertuvės išsiliejusių skysčių, ar dar kokios tragedijos kuprinės viduje – reikėtų rinktis kuprinę su kuo daugiau skyrių, kad visi daiktai gulėtų savo vietose. Atskiros kišenėlės taip pat geriau paskirsto kuprinės svorį, kas dar labiau padidina jos komfortą. Ieškodamas būtent tokios kuprinės niekada nesuklysi pasirinkęs bet kurį Herschel Little America modelį. Šios kuprinės taip pat turi atskirus skyrius kompiuteriui kuprinės viduje, tad puikiausiai tiks ne tik moksleiviams, bet ir ofiso slenkstį peržengiantiems. Platų Herschel kuprinių asortimentą rasi visose TRIP SHOP parduotuvėse, visada galima pamatyti ir užsisakyti internetu.

„Trip Shop“ parduotuvėje – didelis kuprinių pasirinkimas / Organizatorių nuotr.

Atskiras skyrius kompiuteriui

Nors šiandien nemažai išmaniųjų atlieka daug funkcijų ir yra pakankamai galingi, nešiojamieji kompiuteriai vis dar yra neatsiejama dirbančio žmogaus dalis. Taip pat, tobulėjant švietimo sistemai, dirbti ir mokytis su kompiuteriu yra kasdienybė ir studentui. Renkantis kuprinę, kuri bus tinkama nešiojamam kompiuteriui, svarbu ne tik atskiras skyrius, tačiau ir paminkštinimai nugaros dalyje. Nes skubant nesinori, jog laptopas daužytųsi į nugarą. Visus šiuos atributus turi visos Herschel kuprinės, kurios iš tikro ir yra pritaikytos žmonėms, neįsivaizduojantiems savo dienos be kompiuterio. Herschel Little America yra labiau konservatyvesnių spalvų, bei dabar populiaraus senovinio, nostalgiją keliančio dizaino.

Užsegimas magnetukais

Ilga darbo, ar mokslo diena reikalauja į kuprinę lįsti dažniau, nei vieną kartą. Ir papildomi užtrauktai, ar įdomesni kuprinės dizaino sprendimai dažnu atveju neleidžia tai daryti efektyviai ir greitai. Todėl, jeigu kuprinės turinį keiti dažniau, nei kartą per dieną – magnetinis užsegimas yra tavo geriausias draugas. Iš tokio pobūdžio kuprinių šiuo metu TRIP SHOP gali pasiūlyti Herschel Little America, Reid ir City modelius. Nors iš pirmo žvilgsnio Little America modelio dirželiai priekinėje kuprinės dalyje gali tave išgąsdinti, pažvelgęs atidžiau pastebėsi, kad jie atlieka tik dekoracinę paskirtį. Su Herschel kuprinėmis tavo darbo ir užsiėmimų kupina diena taps šiek tiek lengvesnė.

„Trip Shop“ parduotuvė / Organizatorių nuotr.

Atskiri užsegami skyriai

Kuprinėje nešiojant daugiau, nei tik vadovėlius, svarbu yra ne tik jos talpumas, bet ir saugumas. Jeigu per miestą judi viešojo transporto pagalba, piko valandomis šis aspektas yra itin svarbus. Aišku, įgudę kišenvagiai vis tiek bus problema, tačiau papildoma apsauga niekam nepakenkė. Jeigu, pavyzdžiui, ieškai nedidelės kuprinės, tačiau daiktų svarba vis tiek yra aktuali, puikiai tiks visos VANS kuprinės, o taipogi ir Mi-Pac Tumbled modelis.

Vadovaudamasis šiais patarimais pasilengvinsi sau užduotį išsirinkti savo kasdienį palydovą, kuris rūpinsis tavo daiktais. Jei galvoji ne tik apie praktiškumą, bet taip pat ir apie stilliu, norime priminti, kad kuprinės jau seniai nebereikia derinti su kitais aprangos elementais, priešingai ji gali tapti puikiu stiliaus akcentu, todėl TRIP SHOP parduotuvėse rasi ne tik praktiškų juodos, tamsiai mėlynos ar pilkos spalvos kuprinių, bet ir ryškių bei žaismingų variantų iš Mi-Pac kolekcijos. O kas nenori su savimi nešiotis viso pasaulio?

TRIP SHOP parduotuvėse rasi ir stileivų pamėgtų juosmens rankinių, dar vadinamų waist bag. Juk dvi laisvos rankos geriau nei viena. Visas išvardytas kuprines gali rasti TRIP SHOP parduotuvėse bei internetu , čia taip pat be kuprinių rasi ir visko ko reikia pasirengti šaltąjam sezonui – BACK TO COOL.

Gera naujiena ta, kad visoms kuprinėms iki rugsėjo 3 dienos, taikoma 20 procentų nuolaida. Trip shop parduotuvę Kaune rasite senamiestyje, Vilniaus g. 23, pirkti galima ir internetu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA