Oficialiai atidarytame Kalniečių parke – kauniečių antplūdis (foto) | Kas vyksta Kaune

Oficialiai atidarytame Kalniečių parke – kauniečių antplūdis (foto)

D. Beržinio nuotr.

Prastas oras nesustabdė didelio kauniečių noro pamatyti, kaip atrodo rekonstruotas Kalniečių parkas, skirtas Kalniečių ir Eigulių mikrorajono gyventojų poilsiui. Regis, pasirinkimas nenuvylė – atnaujintoje erdvėje šiandien gausu įvairiausių veiklų ne tik suaugusiesiems ir vaikams, – apsižvalgyti kai kurie gyventojai atsivedė ir keturkojus draugus.

Kalniečių parko aplinka sekmadienį ošia pačiomis geriausiomis emocijomis, užsiėmimų čia – nors vežimu vežk. Į atnaujintas erdves užsukę gyventojai bei svečiai galėjo pasinerti į nemokamą jogos seansą prie vandens. Vyko mankšta ir mažiesiems, o vikrieji lenktyniavo balansiniais dviratukais.

Puikaus nusiteikimo nestokojo ir dalyvaujantieji aktyvumo reikalaujančiame krepšinio turnyre „3×3“, varžydamiesi šachmatų bei šaškių rungtyse, ar klausydamiesi įvairių „Kaunas 2022“ projektų pristatymų – vienas iš tokių „Virtuali biblioteka“.

Popiet Kalniečių parke visi norintieji galėjo ritmingai pajudėti zumbos treniruotėse. Ekstremalių pramogų zonoje vyko riedučių ir BMX dviračių treniruotės bei mokymai ir kiti užsiėmimai, kurie tęsis iki vakaro.

Nors ir lyja lietus, dar galite suspėti apsilankyti parke ir galbūt pasimėgauti vis dar vykstančiomis veiklomis, arba bent pasigrožėsti sutvarkyto parko vaizdais.

Programa rugpjūčio 26 d. vakare:
16–18 val. Manto Wizard magiškas kampelis.
17 val. Parko muzika „Pašok“ (orkestro „Ąžuolynas“ ir grupės „Funny beat“ pasirodymas)
19 val. Oro baliono „Kaunas auga“ kilimas* (Balionas kils tik esant palankioms oro sąlygoms)
* Visi šventės dalyviai turės galimybę loterijoje laimėti skrydį oro balionu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA