6 tūkst.„Žalgirio“ sezono abonementų: skaičius beveik ištirpo | Kas vyksta Kaune

6 tūkst.„Žalgirio“ sezono abonementų: skaičius beveik ištirpo

Kauno „Žalgirio“ „Instagram“ paskyros nuotr.

Birželio mėnesį startavusi Kauno „Žalgirio“ 2018–2019 metų sezono abonementų prekyba pasiekė finišo tiesiąją – jų beveik nebeliko.

Lietuvos čempionų komanda dar prieš prasidėjus abonementų prekybai užsibrėžė tikslą parduoti 6000 vnt. abonementų. Šis skaičius sparčiai tirpsta ir iki tikslo pasiekimo liko visai nedaug.

Abonementas praėjusį sezoną žiūrovui leido sutaupyti nuo 201 iki 2387 eurų. Skaičiuojama, jog artėjančiame sezone abonementų savininkai gali sutaupyti iki 2212 eurų. Taip yra todėl, nes įsigyjant „Žalgirio“ sezono abonementą daugumoje „Žalgirio“ arenos sektorių vieta kainuoja iki 75 procentų pigiau nei perkant bilietus į kiekvienas rungtynes atskirai.

Taigi, trečiąją vietą Eurolygoje užėmusios komandos namų rungtynėse garantuotą vietą visam sezonui galima užsitikrinti vos už 79 eurus – vidutiniškai vos 1,98 euro už rungtynes.

Pardavus paskutiniuosius 50 akcijinių abonementų, ir toliau bus galima įsigyti 2018–2019 m. sezono abonementą, tačiau tik už vietos pilnos vertės kainą (nuo 120 iki 456 eurų trečiajame aukšte, nuo 347 iki 2893 eurų pirmajame aukšte ir nuo 2987 iki 4137 eurų VIP parketinėje eilėje).

„Kauno „Žalgirio“ klubas yra labai dėkingas visiems bilietų ir abonementų pirkėjams. Visos gautos pajamos yra investuojamos atgal į komandos augimą ir stiprėjimą. Labai džiaugiamės, kad galime pasiūlyti aukščiausios klasės sporto renginius, pramogą miestiečiams ir neišdildomus įspūdžius šalies svečiams. Kiekvienais metais stengiamės tobulinti savo paslaugas, pasiūlyti papildomų naudų kaip įvairios nemokamos pramogos prieš rungtynes bei tobulinti ir gražinti arenos erdves“, – dar prieš prasidedant abonementų prekybai padėką išreiškė „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Abonementų savininkai ne tik sutaupo, turi garantuotą nuolatinę vietą „Žalgirio“ arenoje, tačiau ir gauna išskirtines dovanas bei nuolaidas „Žalgirio“ partnerių prekėms ar paslaugoms, taip pat įvairių pasiūlymų sezonu metu, o ištikimiausi ir aktyviausi abonementų turėtojai sezono pabaigoje džiaugiasi unikaliomis dovanomis iš pačios komandos rankų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA