Kaunas skelbia konkursą: ieško, kas įrengs informacinius ekranus vairuotojams | Kas vyksta Kaune

Kaunas skelbia konkursą: ieško, kas įrengs informacinius ekranus vairuotojams

Kauno miesto savivaldybė 2018/08/21 13:52
Kaunas.lt nuotr.

Kaunas skelbia konkursą – ieško įmonės, kuri ant miestui priklausančių tiltų ir viadukų įrengs informacinius ekranus. Juose bus rodoma vairuotojams aktuali informacija, pvz, eismo spūsčių ir kiti duomenys. Konkursą laimėjusi ir už savo lėšas ekranus įrengusi įmonė įgis teisę ant tiltų įrengti reklaminius stendus.

„Ekranuose ketiname rodyti vairuotojams aktualią informaciją – oro ir kelio dangos temperatūrą, oro taršos rodiklius, vairuotojų momentinį greitį bei pranešimus apie eismo spūstis“, – teigė Kauno savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Vilius Šiliauskas.

Konkursą laimėjusi įmonė už savo lėšas įrengs ekranus ir įgis teisę greta jų įrengti metalinės konstrukcijos reklaminius stendus. Konkurso nugalėtoją lems didžiausias paramos dydis miesto infrastruktūrai bei ekspertų komisijos išvados. Būtent jie spręs, ar siūloma stendų išvaizda tinka prie tiltų ir viadukų konstrukcijų.

„Konkurso laimėtojas reklaminius stendus privalės įrengti už savo lėšas, taip pat mokėti vietinę reklamos rinkliavą. Sutartis bus sudaroma penkeriems metams su galimybe ją pratęsti“, – aiškino V. Šiliauskas.

Informaciniai ekranai bei reklamos stendai galės būti įrengti ant Varnių tilto (tilto dalis virš Jonavos gatvės ir virš Neries krantinės), M. K. Čiurlionio tilto (tilto dalis virš H. ir O. Minkovskių g., estakada bei tilto dalis virš A. Juozapavičiaus prospekto automobilių judėjimo link miesto centro kryptimi), taip pat – ant viadukų Baltų prospekte virš Žemaičių plento, Tunelio gatvėje prie Geležinkelio stoties bei prie Dainų slėnio ir Utenos gatvėje virš Nuokalnės gatvės.

Paraiškos dalyvauti konkurse priimamos ir registruojamos nuo 2018 m. rugpjūčio 20 d. 8 val. iki 2018 m. rugsėjo 14 d. 15 val. Savivaldybės administracijos Klientų aptarnavimo skyriaus Asmenų aptarnavimo poskyryje (8 darbo vietoje) Laisvės al. 94, Kaunas. Čia taip pat galima susipažinti su konkurso sąlygomis ir gauti paraiškos formą.

Išsamesnę informaciją gali suteikti Miesto planavimo ir architektūros skyriaus vyr. specialistė Jūratė Baniulienė (tel. (8-37) 42 43 92,el. paštas: jurate.baniuliene@kaunas.lt). Konkurso komisijos posėdis vyks 2018 m. rugsėjo 18 d. 13.30 val. 205 kab., Laisvės al. 96, Kaunas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA