Kaunas šokio ritmu – žmones kviečia „Šokantis senamiestis“ | Kas vyksta Kaune

Kaunas šokio ritmu – žmones kviečia „Šokantis senamiestis“

Andrius Nečiūnas/Team Original Inside nuotr.

Rugpjūčio 18 – 19 dienomis Kaune siaučia tradicija tapęs beprotiškasis šokio pasaulis „Šokantis senamiestis 2018“. Pirmąją jo dieną karšta buvo ne tik dėl oro temperatūros, bet ir nuo šokio judesių.

[galerija kiek=”36″]

Kauno senamiesčio draugijos ir Kauno miesto savivaldybės organizuojamas renginys užkariavo turistų ir miestiečių pamėgtą Vilniaus gatvę.  Šias dvi dienas galima išvysti įvairaus stiliaus šokių: nuo baleto iki lindyhopo.

Čia pasirodymų pasižiūrėti ir kartu pajudėti jau kvietė „Gamers old town battle“, Lietuvos tarptautinė baleto akademija , Lotynų šokių mokykla „HavanaSi“, DJ, Šokių studija „Dance 4 fun“, Stepo šokių trupė „Funny beat“ , Lindyhopo šokių studija „All That Swing”,  Šokio teatro studija „AURA“ bei kokteilių baras Mojo Lounge.

Taip pat kauniečiai turėjo galimybę išbandyti masinę treniruotę su „City Gym“ trenere Gabriele bei pasimatuoti kūno raumenų ir riebalų santykį žmogus organizme.

Rugpjūčio 19 d. Kauno miesto svečių ir gyventojų laukia ne ką mažiau nuotykių ir reginių. Renginio programą galite rasti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA