Kaune su išrinktąja žiedus sumainė grupės „G&G Sindikatas“ senbuvis D. Juršėnas | Kas vyksta Kaune

Kaune su išrinktąja žiedus sumainė grupės „G&G Sindikatas“ senbuvis D. Juršėnas

delfi.lt 2018/08/18 15:19

Šeštadienio popietę Kauno rotušėje susituokė vienos populiariausių Lietuvoje hip hopo grupių „G&G Sindikatas“ narys Donatas Juršėnas-Donciavas ir muzikos vadybininkė Vaida Viršutytė.

D. Juršėnas-Donciavas (41 m.) gerai žinomas Lietuvos muzikos scenoje. Vyras ne tik yra nuolatinis hip hopo grandų „G&G Sindikatas“ narys, tačiau kartu kuria ir gitara groja kitoje repo grupėje „Dogma“.

Vaida Viršutytė (30 m.) taip pat yra muzikos industrijos atstovė. Moteris dirba muzikos vadybininke, o jai savo reikalus patiki tokie atlikėjai kaip „Mad Money“, „Ironvytas“ ir jau minėti „Dogma“.

Pora susipažino prieš penkerius metus, vieno reperių vakarėlio metu, prie Stelmužės ąžuolo Zarasuose. Po ketverių metų draugystės D. Juršėnas-Donciavas ryžosi pasipiršti savo išrinktajai. Džiugią žinią pora paskelbė socialiniame tinkle „Facebook“, o sužadėtinius tada sveikino gausybė draugų ir Lietuvos muzikos atstovų.

Piršlybų vieta – neeilinė. Pora susižadėjo prie to paties Stelmužės ąžuolo, kur ir susipažino, o prabėgus kiek daugiau nei metams, jiedu iškėlė vestuves.

Į ceremoniją sutuoktinius atvežė geras jų draugas reperis Lilas. Progos pasveikinti jaunavedžius nepraleido ir kitas „G&G Sindikatas“ narys Kastytis Sarnickis-Kastetas.

„Prieš ceremoniją jaučiuosi puikiai, nejaučiu streso. Iš manęs šiandien juokėsi, kai važiavau tiesiai iš kirpyklos su veliumu pirkti kavos. Visiškai jokio streso, esu nusiteikusi ramiai“, – DELFI kalbėjo V. Viršutytė.

„Jaučiuosi nuostabiai. Kai šalia tokia moteris, kaip galima jaustis blogai…“ – prieš ceremoniją sakė Donciavas.

Į povestuvinę kelionę pora ketina vykti sausio mėnesį, mat jau kitą savaitę abu planuoja kibti į darbus, tačiau dar prieš tai jiedu porą dienų skirs tik vienas kitam. „Porai dienų dabar išvažiuosim dviese“, – apie artimiausią povestuvinį planą prasitarė nuotaka.

Iškart po santuokos jaunieji savo šventės svečius pakvietė vestuvinių pietų, vakarinė tuoktuvių šventės dalis planuojama Vilniuje. Donciavo ir V. Viršutytės šventėje dalyvauja tik šeimos nariai bei artimiausi bičiuliai, bendradarbiai.

Nuotakos suknelę kūrė vestuvių dizainerė Aida Kapočiūtė, Donciavo vestuvių stilių kūrė dizaineris Marius Vepšta. Donciavo ir Vaidos vestuviniai žiedai – balto aukso, gaminti pagal specialų užsakymą. Žiedų modelį išrinko pats D. Juršėnas. Jie jauniesiems ypatingi dar ir tuo, kad dalis metalo – iš Donciavo tėčio vestuvinio žiedo.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA