Kauniečiams pristatytas atnaujintas Dainavos parkas | Kas vyksta Kaune

Kauniečiams pristatytas atnaujintas Dainavos parkas

Stopkadras

Kauno miesto savivaldybė savo „Facebook“ paskyroje pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame nupasakojami ir demonstruojami pirmąjį atnaujintą Kauno parką aplankę pokyčiai. Jau šeštadienio vakarą prasidėję Dainavos parko atidarymo renginiai pagreitį įgaus rytoj.

Nenuostabu, kad pristatančiuoju savivaldybės vaizdo įraše tampa Kauno valdantiesiems atstovaujantis visuomeninės organizacijos „Vieningas Kaunas“ direktorius Andrius Palionis.

Visgi Kauno savivaldybės tarybos narys su jam patikėta užduotimi tvarkosi visai gerai – apeidamas sutvarkytą parką, A. Palionis aprodo čia išdygusias rekreacines erdves, skirtas ir jaunam, ir vyresniam.

Nepraleisdamas progos kauniečiams priminti apie ilgametę miesto žaliųjų zonų stagnaciją, „Vieningo Kauno“ direktorius taip pat pristato sutvarkytą teritorijos infrastruktūrą ir kviečia sudalyvauti parko atidarymo šventėje.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad rekonstruojant parką buvo pakeista apšvietimo sistema, atnaujintas tvenkinys bei sumontuotas pėsčiųjų tiltelis, įrengtos vaikų žaidimo ir sporto aikštelės, išretinti krūmai, sutvarkyti šabakštynai, pastatyti nauji suoliukai ir išklota trinkelių danga.

Šiandien prasidėjęs „Romuvos“ kinu po atviru dangumi, Dainavos parko atidarymo renginys šurmuliuos visą sekmadienį. Pilną jo programą rasite čia. Informaciją apie kitą savaitgalį vyksiančią Kalniečių parko atidarymo šventę galite peržvelgti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA