Išskirtinis susitikimas Kaune: stos prieš pramogų pasaulio žvaigždes iš Vilniaus | Kas vyksta Kaune

Išskirtinis susitikimas Kaune: stos prieš pramogų pasaulio žvaigždes iš Vilniaus

I. Gaižausko nuotr.

Rugpjūčio 19 d., 14 val., Panemunę sudrebins tradicinės futbolo varžybos, kuriose vieninga Kauno Panemunės, Vičiūnų ir Rokų mikrorajonų komanda susirungs su pramogų pasaulio žvaigždėmis iš Vilniaus. Stebėti akistatą kviečiami visi kauniečiai ir miesto svečiai, nes žiūrovų palaikymas abiem komandoms – ypač svarbus.

Nenuspėjamas rezultatas

Vaidoto g. 11 esančios mokyklos stadioną žvaigždžių desantas užplūs jau 7-ąjį kartą. Tradicija Šv. Roko atlaidų dieną paminėti futbolo varžybomis gyvuoja daugiau nei 40 metų, o 2012 m. prie kauniečių prisijungė ir futbolo entuziastai iš Vilniaus.

„Džiaugiuosi šia gražia ir ilgamete tradicija. Šiose varžybose svarbus ne tik pats futbolas ar rezultatas, bet ir bendravimas bei abiejų miestų žmonių draugystė“, – visuomeninės organizacijos „Vieningas Kaunas“ pranešime pabrėžė Kauno meras Visvaldas Matijošaitis.

Šiemet į „Panemunės“ komandą susijungė Vičiūnų, Rokų ir Panemunės mikrorajono sporto mėgėjai, o „Prelegentų“ futbolo klubui atstovaus Martynas Starkus, Marijonas Mikutavičius, Linas Zareckas-Choras, Vytaras Radzevičius, Gidonas Šapiro-Bilas, Edgaras Jankauskas, Tomas Ražanauskas ir kitos pramogų pasaulio žvaigždės.

Nugalėtojų titulu kasmet besikeičiančios komandos šiemet turės pasistengti – pernai vos vienu įvarčiu daugiau įmušusi ir taip pergalę išplėšusi „Panemunės“ komanda šiemet privalės būti dar stipresnė, nes varžovų revanšo siekis kauniečiams neleis atsipalaiduoti.

„Kasmet Šv. Roko varžybos būna pilnos netikėtumų. Dažniausiai iki paskutinių minučių nežinome, kas laimės. Tačiau šiemet vilniečiai pasiruošę kaip niekada gerai – nauja komandos žaidimo strategija išvers kauniečius iš kojų!“ – šypsojosi „Prelegentų“ atstovas Linas Zareckas-Choras.

Žais atnaujintame stadione

Sekmadienį į stadioną susirinksiančius futbolininkus ir žiūrovus pasitiks smagi naujovė – pernai prieš varžybas pristatytas teritorijos rekonstrukcijos projektas virto realybe. Sekmadienį panemuniečiai ir FK „Prelegentai“ futbolo kamuolį spardys moderniame, profesionaliam futbolui pritaikytame stadione.

„Aktyvus laisvalaikis kauniečiams ypač svarbus. Džiugu, kad dabar jį Panemunės gyventojai galės leisti kokybiškai. Simboliška, kad bene pirmieji naują dangą išbandys ypatinga tradicija tapusių futbolo varžybų dalyviai“, – kalbėjo varžybas inicijavusios visuomeninės organizacijos „Vieningas Kaunas“ direktorius Andrius Palionis.

Tiesa, nuspėti, kas laimės šiemet, – kaip niekada sudėtinga, nes iki šiol varžybos vykdavo susidėvėjusiame aikštyne, kurį pavadinti futbolo aikšte dažnai būdavo sunku. O šįkart komandos kamuolį spardys ant naujos dirbtinės dangos, todėl žaidėjai galės atskleisti daugiau turimų įgūdžių, pademonstruoti įmantresnių derinių.

„Panemunės“ ir „Prelegentų“ futbolo klubų varžybos vyks rugpjūčio 19 d., sekmadienį, 14 val. Vaidoto g. 11 esančios mokyklos stadione. Komandas palaikyti kviečiami visi kauniečiai ir miesto svečiai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA