Po Kaune praūžusios liūties – šūsnys valstybinių numerių (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Po Kaune praūžusios liūties – šūsnys valstybinių numerių (papildyta)

Grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Vakar, rugpjūčio 14 d., Kauną merkė nepaprastai smarkus lietus. Jo padariniai – ne tik gatvėse „skendusios“ transporto priemonės, virtę medžiai, apsemti prekybcentriai, bet ir nuskendę valstybiniai numeriai.

[galerija kiek=”4″]

O jų, kaip galima pastebėti „Facebook“ grupėse, netrūksta. Kauniečiai juokauja: „Šiandien užplūdo numerių lietus“.

Šiuos skenduolius miestiečiai bei Kauno svečiai aptinka nuo vakar vakaro, tiesa, tokių radinių vienas kitas išdygsta dar ir dabar.

Visgi kai kuriuos lydi sėkmė – iš kauniečių diskusijų galima spręsti, kad skenduoliai pasiekia trasnporto priemonių šeimininkus.

Tiems, kuriems valstybiniai numeriai neatsirado, teks kreiptis į Regitrą. Jei praradote vieną iš dviejų numerio ženklų plokštelių, tuomet reikės kreiptis dėl numerio dublikato, tiesa, kaip rašoma Regitros puslapyje, jis išduodamas tik vieną kartą.

Kreipiantis svarbu turėti asmens tapatybės kortelę arba pasą, transporto priemonės registracijos liudijimą bei neprarastą numerio ženklo plokštelę. Vienos plokštelės kaina – 3,60 eur.

Jei pametėte abu valstybinius numerius, tuomet reikės perregistruoti automobilį ir išsiimti naujus numerio ženklus. Rinkinio kaina – 7,20 eur.

 

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA