„Wake up Kaunas“ atidaro vandens batutų parką Lampėdžiuose | Kas vyksta Kaune

„Wake up Kaunas“ atidaro vandens batutų parką Lampėdžiuose

Organizatorių nuotr.

Penktąjį sezoną Lampėdžio ežere skaičiuojantis vandenlenčių parkas „Wake Up Kaunas“ šią vasarą pristatė dar vieną naujieną – „Wake Up Kaunas“ vandens batutų parką. Parkas įsikūręs prie pagrindinio paplūdimio, „Kaunas Camp Inn“ teritorijoje.

Mintis pastatyti vandens batutų parką, „Wake Up Kaunas“ vandenlenčių parko vadovui Viktorui Kibui kilo prieš keletą metų, tačiau tinkamo parko įrangos paieškos užtruko.

„Norėjome, kad tai būtų vandens batutų parkas, atitinkantis aukščiausius saugumo reikalavimus, mums svarbu, kad mūsų klientai būtų patenkinti ne tik mūsų teikiamomis paslaugomis, bet ir jaustųsi saugūs. Todėl dabar galime klientams pasakyti, jog lankosi parke, pagamintame vandens batutų parkų gamintojų pirmtako „Aquaglide“, turinčio ilgametę vandens batutų parkų gamybos patirtį. Džiaugiamės, jog naudojamos pagal instrukcijas, vandens parko figūros yra saugios, sujungtos tarpusavyje švelniomis jungtimis, todėl susižalojimų ir traumų rizika ženkliai sumažėja.

„Wake Up Kaunas“ vandens batutų parkas užima 1400 kvadratinių metrų Lampėdžio ežero teritorijos ir vienu metu talpina iki 75 lankytojų. Vandens batutų parke gali lankytis asmenys nuo 6 metų amžiaus, tačiau svarbu paminėti, kad asmenys iki 11 metų amžiaus įleidžiami tik su sauaugusiųjų priežiūra. Šokinėjimas vyksta sesijomis, kurios trukmė – 50 min. Parkas lankytojus priima kiekvieną dieną nuo 10 val. ryto iki 20 val. vakaro. Bilieto kaina suaugusiam – 8 Eur, vaikui (iki 10 metų) – 5 Eur.

Konkurencija Lietuvoje – didžiulė

„Wake Up Kaunas“ vandens pramogų parko vadovo teigimu, tiek vandenlenčių parkų, tiek vandens batutų parkų konkurencija Lietuvoje didžiulė. Tokioje nedidelėje valstybėje, kaip Lietuva, pasiūla yra labai didelė, tačiau konkurencija vadovo neatgrasė. Jo teigimu, kiekvienas parkas randa savo klientą, o konkurencija – tai lyg varomoji jėga, skatinanti suteikti kuo geresnės kokybės paslaugą. Kai gyveni tuo, ką darai, bendraminčių, kurie norės pas tave ateiti, visada atsiras. Kiekvienas parkas turi savo atmosferą, kultūrą, aptarnavimo stilių, todėl klientas pasirenka vietą, kurioje jaučiasi geriausiai.

„Mes tapome lyg bendruomene, kurios durys visada atviros naujiems žmonėms. Kartu ne tik leidžiame laiką ant vandenlentės, bet drauge švenčiame asmenines šventes, keliaujame po kitų Europos ir Azijos šalių vandenlenčių parkus, o parsivežtas žinias ir naujus triukus perduodame mūsų parko lankytojams.“

Vandenlenčių sportas – ne tik ekstremalumo mėgėjams

„Wake Up Kaunas“ vandenlenčių parkas kaip vieną iš įmonės tikslų, nuo pat vandenlenčių parko gyvavimo pradžios, išsikėlė vandenlenčių sporto populiarinimą vaikų ir moterų tarpe. Moterys ir vaikai – tai pagrindiniai klientai, kuriems vandenlenčių parke yra organizuojamos stovyklos. „Vyrams ir taip užtenka drąsos ir pasitikėjimo ateiti ir išbandyti naują sporto rūšį, o moterys ir vaikai – dažnai reikia padrąsinimo, todėl stovyklų metu parodome, jog šia sporto šaka gali užsiimti įvairaus amžiaus ir fizinių jėgų asmenys.

„Wake Up Kaunas“ vandenlenčių parkas pritaikytas neįgaliesiems

Dar viena naujiena, kurią pristatė „Wake Up Kaunas“ vandenlenčių parkas šią vasarą – tai vandenlentė skirta neįgaliesiems. Pasak parko vadovo, „kitose Europos šalyse – tai ne vienerius metus gyvuojanti praktika – susikūrusios neįgaliųjų, užsiimančių vandenlenčių sportu bendruomenės, todėl pagalvojome, kodėl šios idėjos nepritaikius Lietuvoje. Esame pirmasis, bet tikimės ne vienintelis ateityje vandenlenčių parkas, siūlantis šį sportą išmėginti neįgaliesiems. Prie šios idėjos įgyvendinimo labai prisidėjo Vengrijos neįgaliųjų draugija, už ką jiems esame labai dėkingi.“ „Wake Up Kaunas“ vandenlenčių parke neįgaliesiems taikoma 30 procentų nuolaida.

Renginiai „Wake Up Kaunas“ vandens parko lankytojams

Be vandens batutų parko, plaukimo vandenlente ir organizuojamų stovyklų, „Wake Up Kaunas“ vandens pramogų parkas siūlo ir kitas įvairias pramogas lankytojams. Vandenlenčių parke galite čiuožti ne tik tradicine vandenlente, bet ir vandens slidėmis, taip vadinamu „skateboard‘u“, bei išsinuomoti irklentes. Vandens pramogų parke veikia kavinė, tad vietoje galėsite pasistiprinti tiek karštais, tiek šaltais gėrimais bei užkandžiais erdvioje parko terasoje. Pasak parko personalo, čia gražiausi saulėlydžiai, kuriuos malonu stebėti patogiai įsitaisius ant parke esančių sėdmaišių.

„Renginiai – neatsiejama mūsų veiklos dalis“ – teigia parko vadovas Viktoras Kibas. „Per sezoną siekiame suorganizuoti bent du – tris didesnius renginius“. Artimiausi „Wake Up Kaunas“ vandens pramogų parko renginiai:

Rugpjūčio 15 d. „ Wake Up Kaunas | Žolinė powered by ARAS“. Renginio metu plaukimas vyks gyvos eilės principu, vandens batutų parko bilieto kaina tik 5 Eur, renginio muzika rūpinsis DJ Daugjam, o visą renginį vainikuos grupės „Baltasis Kiras“ pasirodymas. Koncerto pradžia – 20 val. Renginys nemokamas.

Rugpjūčio 18 d. „Wake Up Kaunas | Competition powered by ARAS”. Kasmetinės vandenlenčių sporto mėgėjų varžybos, kurių metu dalyviai rungsis vaikų atvirose / moterų atvirose / vyrų atvirose / vyrų pradedančiųjų / geriausio triuko kategorijose. Varžybų dalyviams taikomas startinis varžybų mokestis, visiems kitiems įėjimas laisvas.

Detalesnė informacija apie renginius „Wake Up Kaunas“ vandens pramogų parko Facebook’o paskyroje čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA