Po skyrybų pavogti privatūs G. Alijevos duomenys – buvęs vyras neigia, kad tai jo darbas | Kas vyksta Kaune

Po skyrybų pavogti privatūs G. Alijevos duomenys – buvęs vyras neigia, kad tai jo darbas

delfi.lt 2018/08/09 18:29
Delfi nuotr.

Nuo liepos 20-osios oficialiai su krepšininku Rolandu Alijevu išsiskyrusi merginų grupės „69 danguje” narė Goda Alijeva šiuo metu išgyvena nemalonią situaciją – pavogti jos socialinio tinklo „Facebook“ ir elektroninio pašto „Gmail“ prisijungimai. Nors dainininkė buvusio vyro dėl to nekaltina, ji tiki, kad taip pasielgti galėjo artimas žmogus.

„Tai yra labai didelė problema“, – pripažino pašnekovė.

„Jaučiuosi labai blogai, nes tai yra mano asmeninė erdvė, laiškai, nuotraukos, bendravimas su žmonėmis. Kai kurios žinutės yra labai asmeniškos. Galų gale, mes esame moterys, tad tikrai mėgstame ir paatvirauti, ir patarti viena kitai, todėl tai tikrai yra šlykštu, nes tu jautiesi pažeistas“, – DELFI pasakojo dainininkė.

Kol kas aktyvi liko tik G. Alijevos „Instagram“ paskyra, per kurią ji ir perdavė žinią apie pavogtus privačius duomenis savo sekėjams ir bičiuliams.

„Nežinau, kaip reikės toliau elgtis. Bandau prisijungimus vis dar atgauti, bet tai užtrunka. Dabar kokios penkios dienos bus laukimo, kol bandysiu viską atgauti, o kaip seksis, nežinau. Mano paskyra turi nemažai sekėjų ir ten yra likę daug man reikalingų darbo reikalų, todėl tai yra labai skaudus reikalas“, – tikino pašnekovė.

Socialinėje erdvėje pasirodė spėlionių, kad taip neva galėjo pasielgti jos buvęs vyras R. Alijevas, tačiau Goda kaltinti jo neskuba.

„Aš nenoriu šia tema plėstis. Negaliu kaltinti, o savų įtarimų turiu visokių. Vis tiek kažkaip išsiaiškinsime, kas tai padarė, o tada bus tikrai įdomu“, – teigė dainininkė.

Goda tiki, kad taip pasielgti galėjo ją gerai pažįstamas žmogus, mat tikėtina, jog prisijungimo duomenys buvo pasisavinti per jos vaikų telefonus.

„Vienintelis būdas, per kurį tai buvo galima padaryti yra mano vaikų telefonai. Žinoma, nesu tuo tikra ir negaliu dar nieko kaltinti, tad tiesiog laukiu tolimesnės informacijos. Tikiuosi, kad bent „Facebook“ atgausiu, o dėl el. pašto kol kas turiu mažai vilties, bet bandysim“, – pasakojo G. Alijeva.

DELFI dėl šios situacijos susisiekė ir su krepšininku bei verslininku R. Alijevu, kuris pripažino žinąs šį faktą.

„Taip, teko tai girdėti, parašė man jos draugės, iškarto mane kaltino, bet sakiau, kad aš niekuo dėtas. Tikrai nesu niekuo prie to prisidėjęs, man to nereikia, esu uždaręs duris ir dabar man svarbiausia yra vaikai, o ne jos gyvenimas“, – sakė buvęs G. Alijevos vyras.

Paklaustas, kokias emocijas jam kelia socialinėje erdvėje atsiradę kaltinimai, kad neva pavogti privačius duomenis galėjo būtent jis, Rolandas tikino stengiantis į tai tiesiog nekreipti dėmesio.

„Turiu savus darbus, stengiuosi nereaguoti į tai, kas ką sako socialinėje erdvėje. Aš savo pagarbą parodau, todėl į tai nesikišu. O kaip žmonės savo nuomonę išreiškia, čia jau manęs nelabai liečia gyvenime“, – DELFI teigė jis.

DELFI primena, kad Godos ir Rolando Alijevų santuoka truko devynerius metus. Teismas juodu išskyrė abipusiu sutarimu. Pora augina dvi atžalas.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA