Jūroje rastas kūnas: manoma, kad tai dingusio kauniečio palaikai | Kas vyksta Kaune

Jūroje rastas kūnas: manoma, kad tai dingusio kauniečio palaikai

BNS 2018/08/09 19:01
Asociatyvi / DELFI nuotr.

Baltijos jūroje, Šventojoje, ketvirtadienio pavakarę rastas, kaip manoma, nuskendusio keturiolikmečio kūnas. Savaitgalį skendęs paauglys iki šiol buvo laikomas dingusiu.

„Vandenyje rasti palaikai, bus tiriama, ar tikrai nuskendusio keturiolikmečio. Nusiųstos tarnybos kūnui ištraukti“, – BNS sakė Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Andromeda Grauslienė.

Keturiolikmetis kaunietis Šventojoje paskendo šeštadienį. Tuomet jo ieškojo paplūdimio gelbėtojai, ugniagesiai, į įvykio vietą atvyko policijos pareigūnai, tačiau kūno rasti nepavyko.

Nuskendusį berniuką apie pusantro kilometro nuo kranto rado vandens motociklu plaukioję poilsiautojai. Kūną aptikę žmonės apie kraupų radinį pranešė gelbėtojams.

„Kūnas rastas yra tikrai, bet ar šio vaikino, ar kito, negaliu patvirtinti. Aišku, tikimybė yra didelė, kadangi daugiau pranešimų dėl dingusių ar paskendusių asmenų nebuvo. Irimo reiškiniai yra pažengę dėl šilto oro, todėl 100 proc. patvirtinti dar negalėčiau, nes įvykio vietoje dirba pareigūnai“, – portalui 15min teigė Palangos miesto policijos komisariatui vadovaujantis Kęstutis Bončkus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA