Kaunietį įpykdė elgesys: „ubagai-turtuoliai“ įžūliai vengia net mažiausios rinkliavos | Kas vyksta Kaune

Kaunietį įpykdė elgesys: „ubagai-turtuoliai“ įžūliai vengia net mažiausios rinkliavos

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Mažėjant nemokamų automobilių statymo vietų Kaune, vairuotojai tampa vis išradingesni tam, kad netektų paploninti piniginės, atvažiavus į vieną iš apmokestintų zonų. Kaunietis užfiksavo įžūlų „BMW“ vairuotojo elgesį. „Atsiranda ubagų-turtuolių“, – piktinasi portalo „Kas vyksta Kaune skaitytojas.

[galerija kiek=”4″]

„Noriu pasidalinti vaizdais, kaip Savanorių prospekto ir K. Petrausko gatvės sankirtoje statomi automobiliai. Norėčiau, kad tokių gudručių nebūtų. Prie pat šios vietos apmokestino automobilių stovėjimą, tai, kad netektų susimokėti 30 centų, transporto priemonė pastatyta ant pėsčiųjų tako“, – sako kaunietis Jonas.

Pasak jo, situacija ne vienkartinė – ji esą kartojasi. Nepaisoma net to, kad netoli yra Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Patrulių rinktinės pastatas. „Pareigūnai važiuoja pro šią vietą nuolat, bet nieko nemato“, – tikina skaitytojas.

Kauniečio atsiųstose nuotraukose matyti juodos spalvos automobilis „BMW“, pastatytas ir paliktas ant šaligatvio, skirto pėstiesiems. Tačiau pastariesiems nepalikta erdvės judėti šia dalimi. Todėl matyti, jog jie norėdami pereiti gatvę, aplenkia kliūtį išeidami tiesiai į važiuojamąją kelio dalį.

Dėkojame portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojams, kad dalijatės aktualijomis, pastebėtomis Kaune ir jo apskrityje. Jei norite pranešti naujieną rašykite mums el. paštu: kaunas@kasvyksta.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA