Žinoma dainininkė E. Lisauskienė pričiupta tenkinanti aistrą prie Kauno istorinės prezidentūros | Kas vyksta Kaune

Žinoma dainininkė E. Lisauskienė pričiupta tenkinanti aistrą prie Kauno istorinės prezidentūros

delfi.lt 2018/08/08 16:12
DELFI nuotr.

Rugpjūčio 6 dieną policija sulaukė pranešimo, kad Kauno istorinės prezidentūros sodelyje moteris ir vyras lytiškai santykiauja. Atvykę į įvykio vietą pareigūnai nustatė, kad tai skandalais jau ne vienerius metus garsėjanti dainininkė Erika Lisauskienė.

1966 m. gimusi žinoma moteris aistrą viešoje vietoje tenkino su penkeriais metais už save vyresniu vyriškiu. E. Lisauskienė į alkoholio matuoklį įpūtė 2,66 promilės. Tai traktuojama kaip sunkus girtumas.

1961-siais gimęs vyriškis, santykiavęs su atlikėja, taip pat buvo girtutėlis. Jis į alkoholio matuoklį pripūtė 3,46 promilės.

Šią informaciją DELFI patvirtino Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato komunikacijos poskyrio vyresnioji specialistė Justina Kazragytė.

Policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 284 straipsnio 1 dalį. Joje nustatyta baudžiamoji atsakomybė tam, kas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, patyčiomis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką.

Žiniasklaidos žiniomis, E. Lisauskienė šios vasaros pradžioje taip pat buvo pakliuvusi į nemalonų incidentą. Patruliuodami pareigūnai dainininkę rado neblaivią gulinčią ant žemės. Policininkai tuomet moterį įsodino į automobilį ir išsivežė.

DELFI su skandalinga dainininke susisiekti nepavyko, mat ji itin dažnai kaitalioja savo telefono numerį. Nėra žinoma, ar pastaruoju metu ji apskritai naudojasi mobiliuoju telefonu.

Susisiekus su buvusiu jos bičiuliu, dainininku Aidu Maniku, šis patikino jau seniai nepalaikąs jokių ryšių su E. Lisauskiene. A. Maniko teigimu, Erika taip dažnai keičia telefono numerius, kad jai prisiskambinti telefonu – itin sudėtinga.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA