Festivalis „Granatos“ uždarytas su trenksmu: dalyviai pasinėrė į geriausių atlikėjų muzikos oazę | Kas vyksta Kaune

Festivalis „Granatos“ uždarytas su trenksmu: dalyviai pasinėrė į geriausių atlikėjų muzikos oazę

D. Beržinio nuotr.

Šeštadienį nuo vasariškai alinančio karščio įvairiausiais būdais gynęsi didžiausio festivalio Lietuvoje „Granatos Live“ dalyviai, vakare šėlo prie didžiosios scenos pasinėrę į garsiausių šalies ir užsienio atlikėjų muzikinių pasirodymų sąskambius.

Lietuvos liaudies buities muziejaus teritorijoje, Rumšiškėse, sproginėjo tikros gerų emocijų bombos. Festivaliautojai savo pakilią nuotaiką siuntė atlikėjams, o šie scenoje spinduliavo ne tik geru nusiteikimu, bet ir ryškiomis vasariškomis spalvomis aprangos deriniuose.

Į dangų per atlikėjo Sauliaus Prusaičio pasirodymą į dangų pakilo spalvingi balionai. O legendinis atlikėjas Andrius Mamontovas klausytojų ausis žavėjo geriausiais visų laikų hitais, kartu su kiekvienu nuskambėjusiu akordu suvirpindamas nostalgijos stygą susirinkusiųjų širdyse.

Renginiui įpusėjus į sceną kilo ir užsienio šalyse jau išgarsėti spėję dainininkai – Betsy, George Ezra, didžėjus bei prodiuseris Duke Dumont ir kiti.

Tris dienas vykusi muzikinių ir pramoginių pasirodymų fiesta šiemet uždaryta su trenksmu, kad kitais metais vėl sugrįžtų su naujomis, pribloškiančiomis muzikinėmis idėjomis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA