Fiksuoja skaitytojai: Lampėdžių karjere vyras atidarė „dušą“ be sienų | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja skaitytojai: Lampėdžių karjere vyras atidarė „dušą“ be sienų

Stopkadras

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja, penktadienio rytą leidusi kauniečių pamėgtoje vietoje – Lampėdžių karjero paplūdimyje, užfiksavo nekasdienį vaizdą, kuris gerokai papiktino. „Gyvūnai atrodo svarbesni nei šis vyras“, – tūžo kaunietė.

„Neseniai su bičiule atvykome į Lampėdžių karjero paplūdimį norėdamos atsivėsinti, kad pavyktų ištverti pastarosiomis dienomis nemąžtantį karštį. Tačiau nuo to, ką išvydome, gerokai pakraupome: žmogus stovi prie vandens telkinio ir trina savo kūną kempine lyg būtų duše, o po to eis maudytis su visais“, – kritikos pamatytam poelgiui negailėjo portalo skaitytoja.

Kaunietės atsiųstame vaizdo įraše aiškiai matyti paplūdimyje, prie vandens, stovintis vyras, švarinantis įvairias savo kūno vietas plaušine. Regis, pastarajam nė motais aplink poilsiaujantys suaugusieji ir klegantys vaikai, tikslą jis pasieks taip, kaip nutaręs. Tiesa, nufilmuotas vyriškis moralės normų nepraradęs – švarinosi mūvėdamas apatines kelnaites.

„Žmonės pasipiktinę dėl gyvūnų, kuriuos atsiveda į pliažus, ir, atrodo, jie – svarbesni nei šis vyras. Nors poilsiautojų čia dar nėra daug, bet tie, kurie yra, nereaguoja, lyg nieko nevyktų“, – stebėjosi moteris.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA