Lietuvą pasiekė patobulintas legendinis telefonas iš filmo „Matrica“ | Kas vyksta Kaune

Lietuvą pasiekė patobulintas legendinis telefonas iš filmo „Matrica“

Organizatorių nuotr.

„HMD Global“, „Nokia“ telefonų namai, šiandien pranešė, kad Lietuvoje pasirodo atnaujinta „Nokia 8110“. Šį modelį galima įsigyti didžiosiose elektronikos parduotuvėse.

[galerija kiek=”4″]

Atnaujinta ir su 4G veikianti legendinė „Nokia 8110“ praktiškai identiška gerai pažįstamam modeliui su slankikliu, kurį visi puikiai pamename iš filmo „Matrica“. Originalus telefono dizainas papildytas visomis funkcijomis, būdingomis išmaniesiems telefonams.

Pažįstama ir paprasta sąsaja bus suprantama ir patogi visiems. Telefone yra intuityvus lytėjimo mechanizmas ir slankiklis, kuriuo galima atsiliepti ir baigti skambučius. Atnaujinto telefono funkcionalumas nustebins vartotojus, o „Nokia 8110“ užtikrins kokybės ir ilgaamžiškumo standartus, įprastus visiems šio prekės ženklo modeliams.

„Nokia 8110“ yra puikus pasirinkimas tiems, kurie norėtų turėti legendinį telefoną, bet jau tokį, kuris palaiko 4G. Arba tiems, kuriems reikia antrojo telefono. Jis turi prieigą prie programėlių parduotuvės, todėl vėl ir vėl galėsite mėgautis pamėgtomis „Google Assistant“, „Google Search“, „Google Maps“, „Facebook“ ir „Twitter“ programėlėmis, susirašinėti el. paštu, įkelti kontaktus ar sinchronizuoti kalendorių su „Outlook“ ir „Gmail“.

Galite būti tikri, kad su „Nokia 8110“ visada būsite prisijungę, o ryšio ir garso perdavimo kokybę užtikrins VoLTE technologija. Išmanusis telefonas veikia su „Qualcomm® 205“ – ši platforma užtikrina nepriekaištingą įrenginio greitį. Be to, prekės ženklo gerbėjus pradžiugins telefone esantis atnaujintas žaidimas „Snake“, rašoma pranešime spaudai.

„Nokia 8110“ Lietuvoje galima įsigyti dviejų ryškių spalvų: tradicinės juodos ir bananų geltonos už rekomenduojamą 89 Eur kainą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA