Islandijos plente – monumentalus išbandymas vairuotojams | Kas vyksta Kaune

Islandijos plente – monumentalus išbandymas vairuotojams

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Penktadienį link Vilniaus A1 magistrale išlėkusiems kauniečiams jau ties „Mega“ teko spausti stabdžius – čia juo pasitiko didžiulė spūstis. „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, automobilių sangrūda kilo dėl atliekamų kelio darbų.

Penktadienį ne vienas kaunietis socialiniuose tinkluose dalinosi nuo per Kleboniškio tiltą link Vilniaus nutįsusios automobilių eilės vaizdais.

Kamščio priežastimi, vairuotojų teigimu, tapo ties Kleboniškio mišku, prie pėsčiųjų tilto, dėl remonto darbų uždaryta viena eismo juosta. Dvigubai sumažėjus pralaidumui, šioje vietoje susiliejantis mašinų srautas stojo, o spūstis tęsėsi net iki „Megos“ viaduko.

Situacijos nepagerino tai, kad šia kryptimi judančių automobilių skaičius penktadienį išaugo dėl Rumšiškėse prasidedančio muzikos festivalio „Granatos Live“.

Prie „Megos“ tilto tuo tarpu spėjo ir susidurti automobiliai. Įvykis techninis, bet eismo padėtis artėjant prie transporto mazgo dėl avarijos dar sudėtingesnė.

Avarija prie „Megos“ viaduko / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ susisiekus su šį kelią prižiūrinčios Lietuvos automobilių kelių direkcijos specialistais, buvo pateikta lakoniška informacija, kad eismas ribojamas dėl naujos nuovažos ties S. Žukausko gatve statybos darbų, kuriuos vykdo įmonė „Kauno tiltai“.

Minėtos bendrovės atstovė žiniasklaidai Ernesta Razbadauskienė portalo žurnalistams tikslino, kad penktadienį šioje atkarpoje iki maždaug 16 val. vyksta kelio ženklinimo darbai.

Nors eismas uždarytąja juosta jau greitai turėtų būti paleistas, apribojimų link Vilniaus skubantys vairuotojai vėl sulauks rytoj – kelio ženklinimas bus vykdomas nuo ryto iki 14-15 val.

Naujausiais duomenimis, apie 15.30 val. susidūrimas užfiksuotas ir kitoje pusėje, judant Klaipėdos kryptimi. Prie Kleboniškio tilto susirėmė sunkvežimis su „Volkswagen Passat“ lengvuoju automobiliu – spūstis jau tęsiasi iki Muravos viaduko.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA