Automobiliai Mastaičiuose arė laukus: žmogus atsidūrė ligoninėje | Kas vyksta Kaune

Automobiliai Mastaičiuose arė laukus: žmogus atsidūrė ligoninėje

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Nors Kauno policija ketvirtadienį dirbo padidintomis apsukomis, kai kurių vairuotojų variklio sūkiai taip pat laikėsi aukštai. Mastaičiuose susidūrus dviem automobiliams, vienas žmogus išvežtas į ligoninę, o už Salių sužalotas motociklininkas.

Kaip „Kas vyksta Kaune“ informavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas, pranešimas apie automobilių susidūrimą Mastaičiuose, prie viaduko, gautas 17.22 val.

Po smūgio abi mašinos nulėkė nuo kelio / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Rėžęsi vienas į kitą, šalia kelio esančioje pievoje atsidūrė „Audi“ ir „Seat“ automobiliai, kurie buvo smarkiai apgadinti, iššovė pastarosios transporto priemonės saugos pagalvės.

Avarijos metu sužeistas vienas žmogus, kuris pristatytas į gydymo įstaigą. Pirminiais duomenimis, vairuotojai blaivūs – ši aplinkybė bus patikslinta atlikus kraujo tyrimus.

Prieš gerą pusvalandį, 19.05 val., užfiksuotas dar vienas eismo įvykis 232 kelyje, tarp Salių ir Radikių. Patruliai dirba įvykio vietoje: pagal pirminę informaciją, čia susidūrė lengvasis automobilis ir motociklas.

Važiuojant link Drąseikių į avariją pakliuvo motociklininkas / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Nukentėjo dviratės transporto priemonės vairuotojas. Policijos žiniomis, grėsmės motociklininko gyvybei nėra – jam buvo sužalota ranka.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA