Nuo rugpjūčio keičiasi automobilių statymo tvarka aikštelėse prie „Žalgirio“ arenos | Kas vyksta Kaune

Nuo rugpjūčio keičiasi automobilių statymo tvarka aikštelėse prie „Žalgirio“ arenos

zalgirioarena.lt inf. 2018/08/01 09:32
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Nuo rugpjūčio 1 dienos apmokestinus kauniečių pamėgtą, iki šiol nemokamą parkavimo zoną Kaune – Karaliaus Mindaugo prospektą – automobilių parkavimas bus ribojamas ir prie Kauno „Žalgirio“ arenos ne tik arenoje vykstančių renginių metu, bet ir visomis darbo dienomis, rašoma Kauno „Žalgirio“ arenos interneto puslapyje.

Tokį nepopuliarų sprendimą teko priimti dėl galimai ypač ženkliai išaugsiančių automobilių srautų Nemuno saloje, kuriems suvaldyti patekimo į automobilių aikštelę ribojimas tapo vienintele galima išeitimi. Tai palaikys tinkamą ir efektyvų saugumą „Žalgirio“ arenos prieigose bei užtikrins viešąją tvarką.

Automobilius prie „Žalgirio“ arenos ir toliau statyti galės „Žalgirio“ arenoje nuolat veikiančių nuomininkų darbuotojai ir klientai, kurių srautai per dieną siekia keturženklį skaičių. „Žalgirio“ arenoje veikia sporto ir sveikatingumo klubas „Impuls“, kelis šimtus darbuotojų turinti duomenų valdymo bendrovė „Callcredit“, restoranas „Sala“ ir kiti nuomininkai, skelbia zalgirioarena.lt.

Tiesa, prie „Žalgirio“ arenos ne renginių metu bus galima privažiuoti savaitgaliais, o darbo dienomis eismas bus ribojamas tik darbo valandomis. Visada „Žalgirio“ arenos stovėjimo aikštele ir toliau galės naudotis laikinai į miestą atvykstančių autobusų vairuotojai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA