Į Šančius lėkė trys greitosios: partrenktas paauglys atsidūrė reanimacijoje (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Į Šančius lėkė trys greitosios: partrenktas paauglys atsidūrė reanimacijoje (papildyta)

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Antradienio popietę skaudi nelaimė įvykio Žemuosiuose Šančiuose, A. Juozapavičiaus prospekte. Čia automobilis kliudė 16-metį jaunuolį – vaikinas buvo sunkiai sužalotas.

Kaip „Kas vyksta Kaune“ sakė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas, pranešimas apie nelaimę A. Juozapavičiaus prospekte gautas 14.51 val. Nelaimė įvyko šalia Panemunės tilto, priešais Žemųjų Šančių kapines.

Policija raštu patikslino, kad 1988 m. gimusios moters vairuojamas automobilis „Audi“ pėsčiųjų perėjoje kliudė jaunuolį. Vaikinas dėl patirtų sužalojimų išvežtas į gydymo įstaigą. Pirminiais duomenis, vairuotoja blaivi.

Kauno greitosios medicinos pagalbos (GMP) stoties pamainos vyresnioji gydytoja „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad kliudytas 16 metų amžiaus vaikinas – medikai jį pristatė į reanimaciją.

Portalo skaitytojai sakė, kad į nelaimės vietą atvyko net trys greitosios pagalbos automobiliai, čia taip pat dirbo bent du policijos ekipažai. Kauniečiai teigė ant asfalto matę daug kraujo.

Eismas viena A. Juozapavičiaus puse apribotas – transporto srautą čia reguliuoja pareigūnai, formuojasi spūstis.

Papildyta 16.24 val.

LSMU Kauno klinikų Viešosios komunikacijos tarnybos vyr. specialistė Eglė Audickaitė „Kas vyksta Kaune“ pranešė neturinti teisės teikti informacijos apie šio nepilnamečio paciento būklę.

Kauno GMP ir E. Audickaitės pateikti lakoniški duomenys leidžia daryti išvadą, kad vaikinas gydomas ligoninės Intensyviosios terapijos klinikoje – reiškia, kilusi grėsmė jo gyvybei.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA