Kaunietis Palangoje to dar nematė: užfiksuota sekso scena (dar papildyta) | Kas vyksta Kaune

Kaunietis Palangoje to dar nematė: užfiksuota sekso scena (dar papildyta)

Stopkadras

Palangą liepos mėnesį, kaip įprasta, užplūsta poilsiautojai iš visos Lietuvos. Žmonės važiuoja į pajūrį norėdami pailsėti ir tikėdamiesi ramybės, tačiau kauniečiai pastebėjo, kad poilsį gali sugadinti ir vienas nemalonus incidentas. Šeimų pamėgtame kurorte – lytinį organą ant Palangos tilto demonstruojantis vyras.

Vienoje judriausių ir lankomiausių Palangos vietų, į kurią veda pagrindinė – J. Basanavičiaus – kurorto gatvė, portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai užfiksavo itin nemalonų įvykį. Ant Palangos tilto pusamžis vyras be apatinių tenkino save ranka.

Poilsiautojai bandė susitarti gražiuoju, tačiau apsinuoginęs vyras nereagavo į jokius įspėjimus. „Iškviesime policiją“, – perspėjo turistai, bet vyras ir toliau nekreipė dėmesio. Vyriškis galimai buvo neblaivus ir sunkiai orientavosi aplinkoje.

„O jeigu būčiau su vaikais ėjus?“ – viešąją tvarką pažeidusio vyro klausė turistė, siekdama sužadinti gėdos jausmą, tačiau nesėkmingai.

Po ilgų raginimų apsirengti ir pasišalinti, vyras galiausiai paslėpė savo lytinį organą ir sėdęs ant dviračio nusvyravo J. Basanavičiaus gatvės kryptimi.

Kol kas neaišku, ar Palangos policija dėl šio įvykio atliks tyrimą ir nubaus viešąją tvarką pažeidusį asmenį.

Papildyta

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistams susisiekus su Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Palangos policijos komisariato (PK) pareigūnais ir pasidomėjus, kaip sprendžiama savaitgalį nutikusi situacija, paaiškėjo, jog šis atvejis žinomas – pradėta administracinio nusižengimo teisena pagal LR administracinių nusižengimų kodekso 481 str., nustatinėjama vyro asmenybė.

„Necenzūriniai žodžiai ar gestai viešosiose vietose, įžeidžiamas kibimas prie žmonių, kiti tyčiniai veiksmai, kuriais siekiama pažeisti viešąją tvarką ir žmonių rimtį, užtraukia baudą nuo 30 iki 140 eurų“, – nurodė Palangos PK Veiklos skyriaus viršininkas Kęstutis Bončkus.

Tačiau, šiuo konkrečiu atveju K. Bončkus neatmetė galimybės, jog surinkus ir įvertinus visas aplinkybes, vyriškio veiksmai gali būti įvertinti ir kaip nusikalstama veika.

„Jei taip nutiktų, remiantis LR baudžiamojo kodekso 284 str., t. y. tas, kas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, piktybiškai tyčiodamasis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų“, – aiškino pareigūnas.

Dar papildyta

Ieškomas ant Palangos tilto save tenkinęs vyras / Stopkadras

Po šeštadienį portale „Kas vyksta Kaune“ paviešintos skaitytojų medžiagos, toliau tyrimą dėl vulgaraus vyriškio akibrokšto vykdanti Palangos policija priėmė žiniasklaidos pagalbos siūlymą ir prašo padėti nustatyti šio asmens tapatybę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA