Į ligoninės skyrių Kauno centre skubėjo ugniagesiai: evakuoti pacientai | Kas vyksta Kaune

Į ligoninės skyrių Kauno centre skubėjo ugniagesiai: evakuoti pacientai

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Antradienio vakarą aliarmas gaisrininkams duotas dėl Kauno klinikinės ligoninės traumatologijos skyriuje kilusio pavojaus. Kur papuola numetus nuorūką čia buvo uždūmyta palata, teko evakuoti pacientus.

Bendrasis pagalbos centras pranešė, kad 20.22 val. skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie Kauno klinikinės ligoninės traumatologijos skyriuje, Laisvės al. 17, rūkstančią į ventiliacijos angą įmestą nuorūką.

Į įvykio vietą išsiųstos Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (PGV). „Kas vyksta Kaune“ susisiekus su Operacinio vadovavimo skyriaus specialistu, šis informavo, kad iš dūmuose paskendusios palatos išvesti penki pacientai.

Anot pašnekovo, ugnies židinys buvo palatos tualete – kažkas į apgaubto kanalizacijos vamzdžio angą, atliekančią ventiliavimo funkciją, įmetė nuorūką, nuo kurios užsiliepsnojo ten taip pat buvę popieriai.

Uždūmyta buvo viena palata, šiek teik teršalų pateko ir į koridorių. „Šiuo metu probleminė palata išvėdinta ir ligoniai jau sugrįžę į savo vietas. Tebevėdinamos kitos patalpos, kad neliktų dūmų kvapo“, – sakė Kauno apskrities PGV darbuotojas.

Žmonės incidento metu nenukentėjo. Specialistas nesiėmė vertinti, ar pavojų sukėlė patys rūkę pacientai – tai išsiaiškins tyrėjai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA