Taikos prospekte susidūrus transporto priemonėms, prispausta ir sužalota moteris (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Taikos prospekte susidūrus transporto priemonėms, prispausta ir sužalota moteris (papildyta)

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Ankstyvą pirmadienio popietę kelyje susidūrus transporto priemonėms – prispausta moteris. Specialiosios tarnybos dirba įvykio vietoje.

Pirminiais duomenimis, liepos 23 d., 13:18 val. gautas pranešimas apie tai, kad Kaune, Taikos prospekto ir Garažų gatvės sankryžoje mokinio vairuojamas mokomasis sunkvežimis „MAN“ susidūrė su vyro vairuojamu automobiliu „Škoda Yeti“

Pranešama, kad įvykio vietoje yra prispausta ir sužalota moteris – „Škoda Yeti“ keleivė. Įvykio vietoje dirba pareigūnai. Šiame kelyje formuojasi didelės spūstys, pareigūnai ragina gyventojus esant galimybei pasirinkti kitą maršrutą.

Papildyta

Kauno apskrities vyriausias policijos komisariatas patikslino, kad į gydymo įstaigą pristatyti trys asmenys: „Škoda“ automobilio vairuotojas (gim. 1960 m.), keleivė (gim. 1959 m.) ir sunkvežimį vairavęs mokinys (gim. 1983 m.).

Nepraslydo pro akis šis eismo įvykis ir „Kas vyksta Kaune“ skaitytojams. Vienas iš jų portalui tvirtino, kad Taikos prospektas ir Garažų gatvės sankryžoje avarinės situacijos kyla nuolat.

Taip esą nutinka dėl prasto transporto mazgo projektuotojų sprendimo – dėl per aukštai pakabinto šviesoforo pirmo prie sankryžos stovinčio automobiliui vairuotojai nemato, kad dega raudonas signalas ir pradeda važiuoti, kai tai daryti jiems draudžiama.

„Vairuotojai mato kitoje gatvės pusėje degantį žalią šviesoforo signalą, kuris leidžia sukti į kairę, o ne važiuoti tiesiai. Dirbame šalia esančiame pastate ir kiekvieną savaitę čia stebime po kelis auto įvykius – scenarijus tas pats“, – „Kas vyksta Kaune“ dėstė kaunietis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA