Vyrai dirbo kaip laikrodis: iš parduotuvės Kaune nušvilptas brangus įrankis (video) | Kas vyksta Kaune

Vyrai dirbo kaip laikrodis: iš parduotuvės Kaune nušvilptas brangus įrankis (video)

Stopkadras

Balandžio 26 d. apie 17.20 val., Islandijos pl. 32 („Megoje“) esančioje parduotuvėje „Senukai“ pavogtas brangus įrankis – atskėlimo plaktukas, kainuojantis 645,85 Eur. Akivaizdu, kad vagystė įvykdyta ne spontaniškai – dviejų vyrų veiksmuose galima įžvelgti tam tikras planavimo apraiškas.

Apie 16.19 val. į įrankių skyrių atėjo du vyriškiai, iš kurių vienas su kuprine ant pečių. Vyriškiui be kuprinės pasikonsultavus su konsultantu, apie 17.09 val. buvo iš ekspozicijos paduotas minėtas įrankis, be prekės pakuotės.

Asmuo su įrankiu prekių vežimėlyje nuvažiavo į grindų dangų ekspoziciją, nestebimą apsaugos vaizdo stebėjimo kameromis, kur prieš tai jau buvo atėjęs jo galimas bendrininkas, vyriškis su kuprine.

Maždaug po minutės iš tos vietos pirmas išeina vyriškis su kuprine, kurioje galimai yra paslėptas atskėlimo plaktukas, nes po jo antras asmuo, kuris prieš tai turėjo konsultanto paduotą įrankį, išeina jau be plaktuko ir prekybinio vežimėlio.

Po to abu asmenys apie 17.19 val. išeina iš prekybos salės pro skirtingas vietas. Asmuo su kuprine, kurioje galimai paslėptas įrankis, išeina pro kasą Nr. 23, jokių prekių apmokėti nepateikęs, o kitas asmuo pro įėjimą, esantį santechnikos skyriuje.

Dėl vagystės UAB „Kesko Senukai Lithuania“ patyrė 645,85 Eur nuostolį. Kauno apskrities vyriausias policijos komisariatas šios nusikalstamos veikos tyrime prašo kauniečių pagalbos.

Gyventojai, atpažinę vaizdo įraše užfiksuotus asmenis ir turintys informacijos apie vagystę turėtų kreiptis tel. numeriais +370 700 60691, 837 223726 arba el. paštu remigijus.janusauskas@policija.lt

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA