Pareigūnai žaibiškai sučiupo aplink automobilį Šilainiuose besisukiojusį vyrą | Kas vyksta Kaune

Pareigūnai žaibiškai sučiupo aplink automobilį Šilainiuose besisukiojusį vyrą

Asociatyvi / Archyvo nuotr.

Šiąnakt, liepos 23 d., apie 1.30 val., Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pareigūnai, itin operatyviai sureagavę į gautą informaciją, nedelsiant sulaikė vyriškį, galimai ketinusį pavogti automobilį „Toyota Prius“.

Nakties metu, apie 1.25 val., Kauno apskrities VPK budėtojai iš pilietiško gyventojo sulaukė pranešimo apie tai, jog Kaune, Kuršių gatvėje, pastebėtas prie automobilio „Toyota“ besisukinėjantis asmuo.

Pareigūnai, atvykę į nurodytą vietą, prie automobilio „Toyota Prius“ pastebėjo įtartiną vyriškį, kuris vos pamatęs policijos pareigūnus bandė sprukti, tačiau profesionalių policininkų dėka vyras nedelsiant buvo sulaikytas.

1986 m. gimęs asmuo pristatytas į areštinę. Kauno apskrities VPK pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. ir 22 str., dėl pasikėsinimo įvykdyti vagystę. Už šią nusikalstamą veiką gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Šeštojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA